30 / 04 / 2024

Rönesans rusya projeleri

Rönesans rusya projeleri

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu Başkanı Dmitriyev, "Rönesans Holding, Rusya’nın farklı bölgelerinde 15 sağlık merkezi inşa edecek" dedi...

Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildi!

İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji, endüstriyel tesisler ve sağlık alanında faaliyet gösteren Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildiğini açıkladı!. İşte detaylar...

Rönesans Holding'in inşaat projeleri pandemiden nasıl etkilendi?

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, şirketin büyüme stratejilerine ve pandemide yaşadıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Moskova Sheremetyevo Havalimanı’na Rönesans İnşaat imzası!

Moskova Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı B ve C terminallerinin yapımını üstlenen Rönesans İnşaat, Rusya’nın en büyük havalimanı olan Sheremetyevo’nun 1 No’lu pistini 10 ay gibi rekor bir zamanda yeniledi.

Rönesans’ın Rusya’daki projesine yeni ödül!

Rönesans Holding tarafından Moskova'nın iş ve yaşam merkezini bir araya getiren Moscow City'de hayata geçirilen Neva Towers, CRE All-Russia Awards 2020’den iki ödülle birden döndü.

Rönesans Holding'in Rusya'daki Hayal Adası Parkı açıldı!

Rusya’da Türk şirketi Rönesans tarafından yapılan “Hayal Adası” Parkı açıldı...

Rönesans Holding, Rusya'nın en büyük havaalanı kompleksini inşa etti!

Rönesans İnşaat, Moskova Sheremetyevo Havalimanı'nın 15 milyon kapasiteli B tarminalini inşa etmişti. Havalimanı'nın C Terminalinin tamamlanmasıyla Rusya'nın en büyük havaalanı kompleksi tamamlanmış oldu...

RDIF ile Rönesans Holding eğitim ve araştırma hastaneleri kuracak!

Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak yaptığı açıklamada "Rönesans’ın Türkiye’de sağlık sektörü, medikal inşaat ve sağlık işletmelerinden elde ettiği tecrübeyi, bu projeyle birlikte Rusya’ya taşıyacağız." dedi.

Rönesans Holding, Rusya'da 15 sağlık merkezi inşa edecek!

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu Başkanı Dmitriyev, "Rönesans Holding, Rusya’nın farklı bölgelerinde 15 sağlık merkezi inşa edecek" dedi...

Rönesans Holding Kanal İstanbul'a talip!

Rönesans Holding ve Rusya Rönesans İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Düzyol, İstanbul'a ikinci bir Boğaz getirecek olan Kanal İstanbul ihalesi için çalışma yaptıklarını açıkladı...

Rönesans Holding dünya liderleri arasında olmayı hedefliyor!

1993 yılında kurulan ve bugüne kadar Türkiye ve Rusya'nın yanı sıra Avrupa'daki hızlı büyüyüşüne de devam eden Rönesans Holding dünya liderleri arasında olmayı hedefliyor. 

Rönesans İnşaat Rusya'nın 84'ncü büyük özel şirketi oldu!

Ekonomi dergisi Forbes tarafından açıklanan "Rusya'nın en büyük özel şirketleri" listesinde Rönesans İnşaat yerini aldı. Rönesans İnşaat Rusya'nın 84'ncü büyük özel şirketi oldu.

Rönesans, Rusya’da 1.7 milyar dolarlık usulsüz transferle suçlandı!

Rusya’da önemli projelere imza atan Rönesans İnşaat’ın St. Petersburg şehrinde bulunan merkez ofisine, Rusya Federal Güvenlik Servisi baskın düzenledi. Şirketin, yurtdışına 1.7 milyar dolarlık transfer gerçekleştirdiği iddia edildi. Rönesans ise suçlamaları reddetti.

Rönesans Holding Rusya’daki projesini Çinlilere kaptırdı!

Rönesans Holding Rusya'da hayata geçireceği 2 milyar dolarlık projeyi Çinlilere kaptırdı, firma şimdi 2.5 milyar dolarlık proje için yaptırımların kalkmasını bekliyor.

Rönesans rusya projeleri Haberi

Rönesans rusya projeleri

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF) Başkanı Kirill Dmitriyev, Türk şirketi Rönesans Holding’in, Rusya’nın farklı bölgelerinde 15 sağlık merkezi inşa edeceğini açıkladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Dmitriyev, Moskova’da yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Moskova ziyareti kapsamında RDIF ile Rönesans Holding arasında anlaşma imzalandığını söyledi.

RDIF ile Rönesans arasında başarılı bir iş birliğinin yürütüldüğünü ifade eden Kirill Dmitriyev, "Bu kapsamda imzalanan yeni anlaşmayla Rönesans, Rusya’nın farklı bölgelerinde 15 sağlık merkezi inşa edecek" şeklinde konuştu.

Dmitriyev, Türkiye'de kısa süre içerisinde son derece modern sağlık merkezlerinin inşa edildiğini belirterek, "Söz konusu merkezler özel sermaye ile inşa edildikten 15 yıl sonra devlete devrediliyor. Rusya’ya yönelik de benzer bir program önerimiz var" dedi.

Dünyanın en büyük 36’ncı inşaat şirketi konumundaki Rönesans Holding, Avrupa’nın da en...