22 / 07 / 2024

Rönesans Sayfiye güncel fiyat listesi

Rönesans Sayfiye güncel fiyat listesi

Toplam 276 adet konutun yer aldığı Rönesans Sayfiye'de satışlar devam ediyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.İşte Rönesans Sayfiye güncel fiyat listesi...

Hurda deyip geçmeyin! Fiyatları cep yakıyor! Hurdaya bugün de zam geldi! Güncel bakır ve demir hurda fiyatları...

Hurda fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Özellikle bakır hurda fiyatları yatırımcılar ve geri dönüşüm sektörü için büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Güncel bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 

Hattat traktör fiyatları ne kadar? Çiftçiler dikkat! Traktör fiyatları fırladı! Hattat traktör fiyat listesi güncel

Traktör fiyatları başta çiftçiler olmak üzere binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Piyasalardaki hareketlilik traktör fiyatlarını da etkiledi. Traktör fiyatları resmen cep yakıyor. Peki Hattat traktör fiyatları ne kadar? Hattat traktör fiyat listesi güncel...

Altın düşmeye devam ediyor! Yatırımcı Kapalıçarşı'ya koşuyor! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Altın fiyatları güncel

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? 12 Haziran 2024 altın fiyatları.

Benzin, motorin, LPG'de yeni indirim veya zam var mı? Sürücüler son dakika güncel fiyatlara hemen bakın!

Milyonlarca sürücü güncel akaryakıt fiyatlarını sık sık araştırıyor. Peki 29 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları bugün kaç TL? İşte İstanbul, İzmir, Ankara akaryakıt fiyat listesi... 

BİM'de 30 Nisan 2024 güncel ürünler listesi yayımlandı! 30 Nisan'da BİM'de hangi ürünler var...

BİM 24-30 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM’de bu salı çeşitli gıda ürünlerinde, çay ve kahvede indirim yapılacak. 

A101'de 23 Mart 2024 güncel ürünler yerini alıyor! A101'de bu cumartesi indirimli ürünler fiyat listesi yayımlandı!

A101'de 23 Mart 2024 güncel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaşı. A101'de cumartesi günü gıdadan, kişisel bakım ürünlerine birçok seçili üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

A101 16 Mart 2024 güncel kataloğunu yayımladı! Yarın A101'de indirimli ürünler ve fiyat listesi!

A101 16 Mart 2024 güncel aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Bu cumartesi A101'de kişisel bakım ürünlerinden, gıdaya ve birçok seçili ürün raflarda yerini aldı. İşte, 16 Mart 2024 A101 indirimli ürünleri.

BİM 16 Mart 2024 aktüel güncel kataloğunu yayımladı! ! Bu cumartesi BİM'de indirimli ürünler raflarda yerini aldı!

BİM 16 Mart 2024 güncel ürünler kataloğunu internet sayfasında paylaştı. Buna göre, yarın BİM'de seçili birçok gıda ürünlerinde indirim var.

Tarım Kredi 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel kataloğunu yayımladı! Ramazan öncesi birçok üründe indirim fırsatı!

Tarım Kredi Market 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Tarım Kredi'de Ramazan Ayına özel birçok üründe indirim yapılacağı kaydedildi.

Hurda fiyatlarına zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Güncel hurda fiyatları 2024

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. En çok merak edilenler arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu?

Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildi!

İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji, endüstriyel tesisler ve sağlık alanında faaliyet gösteren Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildiğini açıkladı!. İşte detaylar...

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 27 Ekim bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları

Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Dolar kurunun yükselmesi ile Vatandaşlar 'Hurdaya zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurdaya zam geldi mi? 27 Ekim Cuma hurda fiyat listesi.

1 dolar tam bu kadar olacak! Doları olan da olmayan da buz kesti! Bu hafta dolar almayan üzülür! İşte güncel dolar kuru

1 doların ulaşacağı rakam resmen açıklandı. Peki 1 dolar ne kadar olacak? İşte buz kestiren o açıklamalar ve 15 Ekim 2023 güncel dolar/TL kuru...

Rönesans Sayfiye güncel fiyat listesi Haberi

Rönesans Sayfiye güncel fiyat listesi

Peşin, banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme imkanı sunan Rönesans Sayfiye Konutları 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje Rönesans Gayrimenkul imzası taşıyor.


Rönesans Sayfiye Kartal'da 1 oda 1 salon, 1, 5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daireler mevcut. Proje 3 blok halinde yükseliyor.


Kartal Rönesans Sayfiye projesi çocuk oyun alanları, yoga, pilates odaları, voleybol ve tenis oynanabilen çok amaçlı saha, basketbol, sinema salonu, çardaklar, yürüyüş alanları, sauna, fitness, koşu parkurları gibi sosyal imkanlara sahip.


İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Rönesans Sayfiye Evleri'nde Garanti Bankası'ndan 120 ay vadeli kredi seçeneğiyle ödeme yapıldığında daire sahibi olanlara kredi ödemesinin 6 taksiti hediye ediliyor. 


Rönesans Sayfiye güncel fiyat...