05 / 05 / 2024

Rönesans Sayfiye son durum

Rönesans Sayfiye son durum

Rönesans Konut İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de yatırımcısına 1 sene de % 50 kazandırdı. 18 Nisan’da satışa çıkan Sayfiye’de dairelerin yüzde 80’i bir yıl içersinde satıldı.

Bin kişiye mezar olan Rönesans Sitesi'nde son dakika gelişmesi! 4 kişi daha tutuklandı

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli Hatay'da depremlerde yıkılan ve yaklaşık bin kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Sitesi'nin gözaltına alınanlardan 4 kişi tutuklandı.

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

Rönesans İşletme Hizmetleri Danışmanlığı şirketinin satışında son durum ne?

Rönesans İşletme Hizmetleri Danışmanlığı şirketinin Danimarkalı ISS Facilities şirketine satılacağı duyurulmuştu. Peki satışla ilgili detaylar ne?

Rönesans Gayrimenkul, 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak!

Perakende sektöründe son birkaç yıldır yaşanan sıkıntılara rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding, 2020 yılına kadar 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak.

Rönesans Hilltown Eylül'de açılacak!

Rönesans Gayrimenkul yatırımlara son sürat devam ediyor. Küçükyalı'da farklı bir mimari tasarımla inşa ettiği jenerasyon alışveriş merkezi Hilltown'u Eylül ayında açacak.

Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi!

Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Sayfiye Evleri şu anda teslim ediliyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi...

Rönesans'ın hedefi dünyanın en büyük 5 müteahhitlik şirketi olmak!

Rönesans Holding, son 10 yılda yaptığı hamlelerle Avrupa'nın en büyük 10'uncu müteahhitlik şirketi haline geldi. Hedef, dünyada ilk beş!

Rönesans Konut Sayfiye projesinde kredi faizlerini düşürdü!

Rönesans Konut Kartal Yakacık'ta hayata geçirdiği Sayfiye Projesi'nden faiz oranı aylık yüzde 0,89'a düşürüldü. 303 konutun bulunduğu projede fiyatlar 311 bin ile 765 bin lira arasında değişiyor.

Tekfen - Rönesans İzmir projesinde son durum ne?

Yakın zamanda satışa çıkması planlanan Tekfen - Rönesans İzmir projesi 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükseliyor, projede alışveriş merkezi, residence daireler ve ofisler bulunuyor...

Kartal Rönesans Sayfiye'de teslimler Aralık 2015'te başlıyor!

Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi ve 18 Nisan'da satışa çıkan Sayfiye'de dairelerin yüzde 80'i satıldı..

Rönesans Sayfiye yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Rönesans Konut İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de yatırımcısına 1 sene de % 50 kazandırdı. 18 Nisan’da satışa çıkan Sayfiye’de dairelerin yüzde 80’i bir yıl içersinde satıldı.

Kartal Rönesans Sayfiye'de inşaat yüzde 80 tamamlandı!

Garanti Morgage, Kartal Sayfiye Projesi'nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek. 60 ay kredi kullananlarda ilk ve son taksitleri firma tarafından ödenecek.

Rönesans ve Garanti Mortgage'den Sayfiye ortaklığı!

Rönesans Konut ve Garanti Mortgage, Kartal'daki Sayfiye Projesi için güçlerini birleştirdi. Türkiye'de bir bankayla bir gayrimenkul şirketi arasında ilk kez bir ortaklık yapıldı..

Rönesans Sayfiye son durum Haberi

Rönesans Sayfiye son durum

Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut’un İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de lansman döneminde sunulan avantajlardan yararlananlar Mayıs 2015 itibariyle % 50 kar etmiş oldular. Sayfiye projesi uygun fiyatla proje aşamasında konut sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürdü.


18 Nisan’da satışa çıkan Sayfiye’de dairelerin yüzde 80’i bir yıl içersinde satılmış, lokasyonu ve konseptiyle, konut sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisini görmüştü. Kartal Yakacık’ta Aydos Ormanı’na komşu Adalar manzarasına sahip projenin Aralık 2015’te teslim edilmesi planlanıyor. Sayfiye’den konut alacaklar Adalar manzarasına ve ormanın içinde yürüyüş ayrıcalığına da sahip olacaklar.

1,5+1; 2,5+1; bahçeli dubleks, kat bahçeli dubleks ve teraslı olmak üzere farklı seçenekler sunan proje satışa devam edilen daireler için %5 peşinat, şirketiçi vadelendirme ve aylık 2.000 TL konut kredisi ödeyerek konut sahibi olabilme gibi farklı...