15 / 05 / 2024

Rönesans Türkmenistan yatırımı

Rönesans Türkmenistan yatırımı

Rönesans Holding’in inşa ettiği Türkmenistan’ın en büyük gübre fabrikası törenle açıldı. Türkmenkimya Devlet Kuruluşu tarafından Mary şehrinde yaptırılan Amonyak ve Üre Üretim Fabrikası 1 milyar dolara mal oldu.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım artık borsada: Halka arza 2,6 kat talep geldi!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, bugün gerçekleştirilen törenden sonra Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Şirketin halka arzına 2,6 kat talep geldi. İşte ayrıntılar...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor

SPK, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın ilk halka arzını onayladığını açıkladı. Buan göre, 1 Türk Lirası nominal değerli paylar 135 Türk Lirası sabit fiyat üzerinden satışa sunulacağı kaydedildi.

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

Rönesans Holding'ten Türkmenistan'a yeni yatırım!

Rönesans Holding'in de içinde yer aldığı konsorsiyum Türkmenistan'da fosfor gübresi üretmek üzere kurulacak tesis için imzaları attı. 

Rönesans Gayrimenkul 1,2 milyar euroluk yatırım yapacak!

Türkiye’de sekiz AVM’si bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir, Antalya ve Bursa’daki beş proje için üç yılda 1,2 milyar euro değerinde yatırım gerçekleştirecek.

Tepe İnşaat'tan Türkmenistan'a cam fabrikası!

Türkmenistan'da tarım ve inşaat malzemeleri üretim sanayisinde fabrikalar kuran Tepe Türkmen, Türkmenistan'da cam ve cam ürünleri fabrikası için çalışmalarını sürdürüyor...

Türkmenistan'da inşaat yatırımları toplam 51 milyar dolar!

Türkmenistan'da ülkenin yeniden kalkınması, sanayi sektörünün güçlendirilmesi, sosyal amaçlı tesislerin inşası için büyük miktarlarda yatırım gerçekleştiriliyor. Son yıllarda inşaat sektörüne yaptığı yatırımın 51 milyar doları bulduğu belirtildi..

Rönesans Sağlık Yatırım Finansal Kapanış imza töreni yapıldı!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş, 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü için uluslararası yatırım fonu Meridiam Infrastructure ve de 9 yabancı bankayla yürüttüğü çalışmaları tamamladı.

Rönesans Holding RDIF ile ortak yatırım anlaşması imzaladı!

Rönesans Holding ile Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF) arasında ortak yatırımlara ilişkin 400 milyon dolarlık anlaşma imzalandı. RDIF CEO'su Kirill Dmitriev törende konuşma yaptı..

Rönesans Türkmenistan'da gübre fabrikası açtı!

Rönesans Holding’in inşa ettiği Türkmenistan’ın en büyük gübre fabrikası törenle açıldı. Türkmenkimya Devlet Kuruluşu tarafından Mary şehrinde yaptırılan Amonyak ve Üre Üretim Fabrikası 1 milyar dolara mal oldu.

Rönesans Holding'in Türkmenistan'da yaptığı bina tasarım ödülü aldı!

Rönesans Holding projeleriyle bir ödül daha aldı. Rönesans Holding'in Türkmenistan Demiryolları Bakanlık Binası, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Asya Pasifik Bölgesi En iyi Kamu Binası İç mekan Tasarımı ödülü aldı.

Rönesans Türkmenistan yatırımı Haberi

Rönesans Türkmenistan yatırımı


Rönesans Holding'in inşa ettiği Türkmenistan'ın en büyük gübre fabrikası törenle açıldı. Devlet kuruluşu Türkmenkimya tarafından Mary şehrinde yaptırılan amonyak ve üre üretim fabrikası, 1 milyar dolara mal oldu. Rönesans Holding'e bağlı Rönesans Türkmen İnşaat, fabrikanın inşaatı ile uluslararası nakliye ve montaj işlerini üstlenirken, Japon Kawasaki Heavy Industries ve Sojitz konsorsiyumu ise ekipman tedarikinin yanı sıra teknoloji mühendisliği yaptı. 


EN BÜYÜK ENDÜSTRİYEL TESİS 

Türkmenistan'ın faaliyetteki en büyük endüstriyel tesisi olma özelliğini taşıyan fabrikanın açılışında konuşan Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguly Berdimuhamedow, ülkenin zengin enerji kaynaklarını en gelişmiş teknolojiler kullanarak işlediklerini vurguladı. Berdimuhamedow, "Türkmenistan'ın faaliyetteki en büyük tesisi olacak bu fabrika, yıllık 400 bin ton amonyak ve 640 bin ton üre kapasitesine sahip. Rönesans, Kawasaki ve Sojitz firmalarının getirdiği ileri teknoloji, ülkemizin kimya alanındaki...