20 / 05 / 2024

Rönesans üniversiteli gençlerle buluştu

Rönesans üniversiteli gençlerle buluştu

Geleceğin mimar ve mühendislerine yönelik 'Geleceği Tasarla' çağrısıyla proje yarışması açan Rönesans, üniversite öğrencisi gençleri İstanbul'da ağırladı. 15 üniversiteden İstanbul'a gelen 15 genç, Rönesans Holdingin LEED sertifikalı projelerini gezdi,

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreni yapıldı!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz 6 yıl boyunca. Yarışmaya katılan başvurular ile toplamda 100 bin üniversiteli öğrenciye ulaşmış olduk." dedi.

Rönesans’ın sosyal sorumluluk programı Pusula’da gençler mesaiye başladı!

Rönesans Eğitim Vakfı tarafından, İŞKUR iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Pusula’ programı yeni mezun gençlerin iş kültürünü benimseyip çalışma hayatına hazırlanmalarına destek sağlıyor.

Üniversiteli gençlere lüks yurtlar geliyor!

Üniversiteli gençlerin ev ve yurt sıkıntısı gayrimenkul sektöründe yeni bir yatırım trendi başladı. Öğrenciler için özel residence ve konut projeleri inşa ediliyor.

Rönesans, sürdürülebilirliği mimar ve mühendislere aktaracak!

Rönesans Holding'in “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” projesinin bu sene üçüncüsünü gerçekleşti. Rönesans'ın hedefi sürdürülebilirlik kültürünün geleceği inşaa edecek genç mimar ve mühendislere kazandırılması.

Rönesans'a TİSK'ten özel ödül!

TİSK 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri kapsamında verilen GAN Türkiye Özel Ödülü’ne bu yıl, Rönesans Eğitim Vakfı çatısı altında düzenlenen ve Rönesans Holding bünyesinde iş imkânı sağlayan sosyal sorumluluk projesi “Genç Keşif Programı, Pusula” layık görüldü.

Rönesans Eğitim Vakfı gençlerin pusulası oldu!

Rönesans Eğitim Vakfı, “Genç Keşif Programı Pusula” ile üniversite mezunlarına, Rönesans Holding bünyesinde iş imkanı sunacak. Türkiye’nin 81 farklı ilindeki 156 üniversiteden 11 bin başvurunun yapıldığı program için mülakatlar başladı.

Rönesans Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasına 1.930 başvuru!

Bugünün mimarları, sürdürülebilir geleceğin yaratıcısı gençler, Rönesans’ın “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için bir araya geliyor. Rönesans Holding’in “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasına bu yıl 1930 öğrenci başvurdu.

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla ödül töreni 9 Mart'ta!

"Sürdürülebilir Geleceği Tasarlamak" için gençlerle el ele veren Rönesans Holding; ülkenin dört bir yanından mimarlık ve mühendislik fakültesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirdiği yarışmanın kazanan gençlerini belirledi.

Rönesans Holding mimar adaylarını keşfetmek için Anadolu'yu geziyor!

Başarısının sırrını "gençlik iksiri"ne bağlayan Rönesans Holding, Anadolu'daki mimar adaylarını keşfe çıktı. Şirket, 27 üniversitede 2 bin 600 gence "Geleceği tasarla" dedi..

Rönesans'ın proje yarışmasına rekor başvuru!

Rönesans Holding’in “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” çağrısıyla düzenlediği proje Yarışmasına rekor başvuru yapıldı. “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” proje yarışmasına 3 ayda 78 üniversiteden 1065 genç başvurdu...

Rönesans ile Sürdürülebilir Geleceği Tasarla!

Rönesans Holding’in “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” proje yarışmasına 3 ayda 78 üniversiteden 1065 genç başvurdu. Yarışma kapsamında 19 şehir, 27 üniversitede düzenlenen seminerlerde 2 bin 592 öğrenciyle buluşuldu

Rönesans Holding'ten Geleceği Tasarla semineri!

GELECEĞİN mimar ve mühendislerine yönelik "Geleceği Tasarla" çağrısıyla proje yarışması açan Rönesans, üniversite öğrencisi gençleri istanbul'da ağırladı...

Rönesans üniversiteli gençlerle buluştu!

Geleceğin mimar ve mühendislerine yönelik 'Geleceği Tasarla' çağrısıyla proje yarışması açan Rönesans, üniversite öğrencisi gençleri İstanbul'da ağırladı. 15 üniversiteden İstanbul'a gelen 15 genç, Rönesans Holdingin LEED sertifikalı projelerini gezdi,

Rönesans üniversiteli gençlerle buluştu Haberi

Rönesans üniversiteli gençlerle buluştu

Geleceğin mimar ve mühendislerine yönelik 'Geleceği Tasarla' çağrısıyla proje yarışması açan Rönesans, üniversite öğrencisi gençleri İstanbul'da ağırladı.  15 üniversiteden İstanbul'a gelen 15 genç, Rönesans Holdingin LEED sertifikalı projelerini gezdi, yeşil bina ve çevre dostu sistemleri konusunda bilgi aldı. Yarışmaya başvuran öğrenci sayısı iki ayda bine yaklaştı, 27 üniversitede 2 bin 500 öğrenciye seminer...