06 / 05 / 2024

Rönesansa ödül

Rönesansa ödül

İnşaat alanında ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip olan Rönesans, Türkmenistan Demiryolları Bakanlık Binası ile Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Asya-Pasifik Bölgesi 'En İyi Kamu Binası İç Mekan Tasarımı' ödülüne layık görüldü.

ODE Yalıtım'a TAİDER'den büyük ödül!

ODE Yalıtım, TAİDER Aile İşletmeleri Derneği tarafından aile şirketlerinde sürdürülebilirlik bilincinin gelişmesini desteklemek için hayata geçirilen Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü’nü kazandı.

Limak Cimentos'a Mozambik'ten En İyi Sanayi Yatırımı ödülü!

700 yerli firma ve 80 bin ziyaretçinin katıldığı FACIM fuarından Limak Cimentos'a "En İyi Sanayi Yatırımı" ödülü...

Birevim'e Altın Kalite Ödülü!

Birevim, Altın Kalite Ödülü'ne layık görüldü. Ödül töreninde 179 ülkeden farklı sektörler ödüllendirildi.  

Güniz Çelen'e en prestijli gayrimenkul ödülü!

Davetle üye kabul eden meslek örgütü The Counselors of Real Estate (CRE) tarafından verilen en prestijli ödül olan James D. Landauer/John R. White ödülüne bu yıl Güniz Çelen layık görüldü.

Vestel'e ürün geliştirme süreci ödülü!

Vestel Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) tarafından Ürün Geliştirme Süreci Ödülüne layık görüldü.

BTSO’dan Bakyapı’ya anlamlı ödül!

Bakyapı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu sene 43’üncüsü gerçekleştirilen Ekonomiye Değer Katanlar – 2016 Ödülleri etkinliğinde, İnşaat Sektörü Lideri ödülünü aldı.

Türkiye Hazır Beton Birliği 2016 Mimarlık Ödülü verildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin (THBB) düzenlediği THBB 2016 Mimarlık Ödülü’nün sahibi Güngören Tozkoparan Ortaokulu projesiyle Uygur Mimarlık oldu.

24. Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü ve Fikir Ödülü açıklandı!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 24.sü düzenlenen “Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü” ve “Altın Çekül Fikir Ödülü” kazananları açıklandı.

Tepe İnşaat'a İnşaat Sektörünün Öncü Markası ödülü!

Tepe İnşaat, Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu kapsamında Ankara’da gerçekleştirilen Öncü Sektörler, Öncü Markalar Araştırması’nda İnşaat sektörünün öncü markası ödülünü almaya hak kazandı.

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül evlendi!

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül, Fırat Bolat ile dün akşam evlendi. Çiftin nikahı töreni Moda Deniz Kulübü'nde kıyıldı.

Bayındır Belediyesi'nin Sağlıklı Ev projesine ödül!

İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Yerel Yönetim Ödülleri kapsamında Bayındır Belediyesi, sağlık dalında, 'Sağlıklı Ev' projesiyle ödüle layık görüldü.

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül evleniyor!

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül, Fırat Bolat ile 22 Eylül Perşembe günü kıyılacak nikah ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı töreni Moda Deniz Kulübü'nde gerçekleştirilecek.

İnşaat sektörünün global markası Hilti Red Dot’a 4 ödül!

Hilti Red Dot, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı. İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen markalarından olan Hilti, Türkiye pazarında da büyük öneme sahip.

Rönesansa ödül Haberi

Rönesansa ödül

İnşaat alanında ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip olan Rönesans, bu kez, Türkmenistan Demiryolları Bakanlık Binası ile Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Asya-Pasifik Bölgesi 'En İyi Kamu Binası İç Mekan Tasarımı' ödülüne layık görüldü. 


Dünya çapında gayrimenkul alanında projelerin ödüllendirildiği 'Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri Yarışması' sektör içinde 'mükemmellik tescili' olarak kabul ediliyor. Ödüller çoğaldı Bugüne kadar 'yılın yatırımcısı', 'en iyi bina', 'en iyi ticari gayrimenkul' dallarında birçok ödül kazanan Rönesans Holding, Türkmenistan'da yürüttüğü projelerle ikinci bir ödüle daha layık görüldü. Rönesans Holding'in Türkmenistan'daki ilk projesi olan Aşkabat'taki Türkmenistan Petrol ve Gaz Enstitüsü, The International Association of Unions of Architects himayesinde 2012 yılında gerçekleştirilen 20'ipci Uluslararası En İyi Tasarım ve Bina yarışmasında 'Yılın En İyi Binası' ödülünün sahibi olmuştu. 200 kişi kapasiteli Rönesans'ın son...