05 / 05 / 2024

Rös Elektrik İnşaat iletişim

Rös Elektrik İnşaat iletişim

Rös Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kal, Önder Kal ve Serdar Şahin ortaklığında kuruldu.

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile B.S. Mohammed Alı M ve Mubarak Mohd F Al-Hajrı ortaklığında kuruldu.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te Ramazan Parıltı tarafından kuruldu.

Venüs Orman Ürünleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Orman Ürünleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mohammad Hadıd tarafından kuruldu.

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erçin Yıldırım tarafından kuruldu.

Zeka Elektrik İnşaat Metal Döküm Orman Ürünleri Kimya ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeka Elektrik İnşaat Metal Döküm Orman Ürünleri Kimya ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bektaş Kaplan tarafından Sultanbeyli'de kuruldu.

Ibıs Group İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ibıs Group İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nazım Aghamalıyev tarafından kuruldu.

Sayem Elektrik İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayem Elektrik İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Süleymanoğlu tarafından kuruldu.

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Mg4 Ambalaj Ürünleri Loj.İnşaat Hafriyat Elektrik Enerji Dağ.Yapı Mal.Metal San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Mg4 Ambalaj Ürünleri Loj.İnşaat Hafriyat Elektrik Enerji Dağ.Yapı Mal.Metal San.Ve Tic Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 850 bin TL sermaye bedeli  ile Aytaç Abdullah Deniz tarafından kuruldu.

Semi Yatırım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Semi Yatırım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz, Erman Karaca ve Süleyman Sırrı Aydın ortaklığında kuruldu.

Red Metal Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Red Metal Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Eray Özden tarafından kuruldu.

Rös Elektrik İnşaat iletişim Haberi

Rös Elektrik İnşaat iletişim

Rös Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kal, Önder Kal ve Serdar Şahin ortaklığında kuruldu.

Rös Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır. 1-Yurt içi ve yurt dışında her türlü elektrik taahhüt işleri yapmak, projelendirmek, inşaat sektörü ile ilgili yurt içindeve yurt dışında işyerleri,sanayi tesisleri,konutlar ve toplu konutları yol, tünel, metro, köprü, baraj, telefon hatları vesair mühendislik yapıları, altyapı tesisleri, havalimanları, terminalleri,hangar ve tesisleri,alışveriş merkezleri,turizm tesisleri, spor tesisleri, eğlence merkezleri, kültür ve sosyal içerikli yapılar taahhüt etmek sureti ile doğrudan veya yap-işlet-devret modeli çerçevesinde veya karma model kapsamında veya kat karşılığı inşa etmek veya taşeron firmalara yaptırmak, pazarlamak, satmak veya kiralamak...