05 / 05 / 2024

Rose Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Rose Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Rose Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Doğan tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Ankara Caddesi' nde kuruldu.

Asya'nın yeni milyarderler başkenti 92 milyarderi ile Mumbai oldu! New York ve Londra ile yarışıyor!

Asya'nın yeni milyarderler başkenti belli oldu. Nikkei Asia basın kuruluşunun, merkezi Şanghay'da olan Hurun Araştırma Enstitisüne dayandırmış olduğu rapora Hindistan'ın Mumbai şehri toplamda 92 milyarderi ile Asya'nın yeni "zenginler başkenti" unvanına sahip oldu. 

Asya Eğitim Ve Öğretim Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Eğitim Ve Öğretim Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sibel Dişikitli tarafından kuruldu.

İst Asya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İst Asya İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Emiroğlu tarafından kuruldu.

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Koç tarafından kuruldu.

Asya Bir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Bir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kaya tarafından kuruldu.

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Najıb Ibrahımzada  ve Sardar  Sabzwarı tarafından kuruldu.

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti .İstanbul   Şubesi Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Kemal   Değirmenci tarafından açıldı.

Global Asya Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Global Asya Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özyavaş tarafından kuruldu.

Özgüven İnşaat Orya Asya'da 1500 konut inşa edecek! 

Pandemide yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Özgüven İnşaat Orta Asya'da 1500 konutluk yeni proje için çalışmalara başlıyor. 

Pink Rose İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Pink Rose İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammed A.H H. tarafından kuruldu.

Asya İmar Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya İmar Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Özdemir tarafından kuruldu.

Asya Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Doğan tarafından kuruldu.

Türk inşaat şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu!

Türk yatırımcıların da rotasını değiştirdi. İnşaat gibi alanlarda Türk şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu. 

Rose Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Rose Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Rose Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Doğan tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.


Rose Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...