05 / 05 / 2024

Rose Power İnşaat nerede

Rose Power İnşaat nerede

Rose Power İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Danyıa Kuntar tarafından 250 bin TL sermaye ile 4 Eylül 'de Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi 'nde kuruldu.

Cadde Çerkezköy geliyor! Yeni proje!

Power İnşaat, Tekirdağ Çerkezköy’de hayata geçireceği Cadde Çerkezköy AVM projesi için start verdi.  234 daire, 27 ofis ve 69 ticarethanenin yer alacağı  proje 819 milyon 63 bin 468 TL'ye mal olacak.

Atlas Power İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Power İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Shokrullah Yaqoubı tarafından kuruldu.

Northıngton İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Northıngton İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 194 bin 417 sermaye bedeli ile Onut Köroğlu, A. Onyemaobı Nwachukwu, Mahmood Ahmadu ve MS Power İnşaat A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Jfs Power İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jfs Power İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Faraj Alnamır tarafından kuruldu.

New Power Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Power Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Msutafa Kılıç, Samet Yılmaz ve Zafer Parlar ortaklığında kuruldu.

Ms Power İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ms Power İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Alaısavy, Kerem Savaş Keleş, Hakime Furkan Alaısavy ve Merve Keleş ortaklığında kuruldu.

Pink Rose İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Pink Rose İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammed A.H H. tarafından kuruldu.

Er Power Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Power Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Er tarafından kuruldu.

Power Proof Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Power Proof Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile İmad Almoussa ve Mohamad Almohamad ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ms Power Hand İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ms Power Hand İnşaat Limited Şirketi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kasım Bener, Sara Bener ve T.K Ahmed Salih ortaklığında kuruldu. 

King Power Yenilenebilir Enerji Sistemleri Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

King Power Yenilenebilir Enerji Sistemleri Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Taş ve Wumaıerjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu. 

Rose Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rose Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün İbrahim Masfeh tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Rose Power İnşaat nerede Haberi

Rose Power İnşaat nerede

Rose Power İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Danyıa Kuntar tarafından 250 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.


Rose Power İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...