06 / 05 / 2024

Rota Aydınoğlu Küçükyalı teslim tarihi

Rota Aydınoğlu Küçükyalı teslim tarihi

Aydınoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maltepe Rota Aydınoğlu Küçükyalı projesi 2019 yılı Ağustos ayına teslim edilmeye hazırlanıyor. Maltepe Rota Aydınoğlu fiyat listesi 230 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Akgünoğlu tarafından kuruldu.

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki toplam geliri 1.7 milyar TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'nın yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile 1 milyar 527 milyon 300 Türk Lirası olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri, 1 milyar 751 milyon 992 bin 140 TL'ye yükseldi. 

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Ayd21 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayd21 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Muhammet Can Tunç,  Furkan Aydınoğlu kuruldu.

Nidapark Küçükyalı 2. Etap teslim ediliyor!

Tahincioğlu ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Nidapark Küçükyalı 2. Etap'ta teslimler başlıyor.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Nidapark Küçükyalı Sedef'te teslimler başladı!

Hayatı kolaylaştıran ve her detayı düşünen projeleri hayata geçiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Anadolu Yakası’nın en gözde ve huzurlu yaşam alanlarından Nidapark Küçükyalı projesinin Kınalı etabının ardından Sedef etabının da teslimlerini gerçekleştiriyor.

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Aydın tarafından kuruldu.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Nidakule Küçükyalı ofislerinde yeni bölüm satışta!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan Nidakule Küçükyalı Ofisler'in yeni etabı 3 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Rota Aydınoğlu Küçükyalı teslim tarihi Haberi

Rota Aydınoğlu Küçükyalı teslim tarihi

Aydınoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maltepe Rota Aydınoğlu projesi 439 konuttan oluşuyor. Toplu taşıma araçlarına 1 dakika, sahil yoluna ise 2 dakika mesafede yükselen Rota Aydınoğlu  Maltepe Evleri 8 bin metrekare arsa alanına sahip. 


6 blok şeklinde tasarlanan Rota Aydınoğlu projesinde 1+1’den 5+1’e kadar farklı konut seçeneklerine yer veriliyor. 



Maltepe'nin Girne Mahallesi üzerinde yer alan Rota Aydınoğlu projesinde 1+1 daireler 54-82 metrekare, 2+1 daireler 82-134 metrekare, 3+1 daireler 130-162 metrekare arasında değişiyor. 


Rota Aydınoğlu fiyat listesi!


1+1 daireler 230 bin TL’den, 

2+1 daireler 335 bin TL’den, 

3+1 daireler 550 bin TL’den başlıyor. 


Teslimlerin 2019 yılı Ağustos ayında gerçekleşeceği  Rota Maltepe Aydınoğlu projesinde daire sahiplerine buhar odası, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, , güvenlik, otopark, peyzaj, bilardo, masa tenisi , 3 katlı kapalı otopark , sauna,...