27 / 04 / 2024

Rota Kafe

Rota Kafe

Rota Kafe İşletmeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy İstanbul Şubesi, Mustafa Emir Demirel ve Orkun Çetinkaya tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da açıldı

Şeyma Subaşı Bebek'te kafe açıyor!

Güzel tasarımcı Şeyma Subaşı, Bebek'te tamamen kendi tarzı bir kafe açacağını açıkladı.

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat ve ödeme planı 2018!

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat ve ödeme planı 2018 hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  60 ay ‘’0’’ faiz seçeneği sunulan proje Aydınoğlu İnşaat imzası taşıyor. 

Aydınoğlu Rota Maltepe güncel ev fiyatları 2018!

Ağustos 2019'da teslim edilmesi planlanan Maltepe Rota Aydınoğlu Evleri'nde  1+1’den 5+1’e kadar daire alternatifleri sunuluyor..

Maltepe Rota Aydınoğlu fiyat 2018!

Ağustos 2019'da teslim edilmesi hedeflenen Rota Aydınoğlu projesinde ister 60 ay vade farksız, ister peşin alımlarda 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün..

Rota Group Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Group Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Veliler tarafından kuruldu. 

Maçka Parkı'ndaki kafe yıkıldı!

Şişli Maçka Parkı'nda hakkında yıkım kararı bulunan bir kafe İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkıldı. 

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat listesi!

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat listesi minimum 230 bin TL'den başlıyor. Projede konut teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Maltepe'de Aydınoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Amco Gayrimenkul Reklamcılık Kafe İşletmeciliği İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amco Gayrimenkul Reklamcılık Kafe İşletmeciliği İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Amar ALhussaın ve Mohamad Kateba ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rota Real Estate Entegre Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rota Real Estate Entegre Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sadi Adak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Üsküdar’da kaçak kafe iddiası!

Üsküdar Çamlıca Libadiye Caddesi'nin Şeker Maslak Sokağı ile kesiştiği köşede bulunan alan üzerinde kafe inşaatı başladı. CHP’li Hüseyin Sağ, kafenin kaçak olarak inşa edildiğini iddia etti.

Rota Maltepe Konutları fiyatlar!

Rota Maltepe Konutları fiyatlar bilgisine göre projede daire fiyatları minimum 230 bin TL'den başlıyor. Proje Aydınoğlu İnşaat tarafından İstanbul Maltepe'de hayata geçirildi...

Rota Maltepe Evleri fiyatları!

Rota Maltepe Evleri fiyatları 230 bin TL'en başlıyor. Aydınoğlu İnşaat imzası taşıyan Rota Maltepe projesinde dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Rota Kafe Haberi

Rota Kafe

Rota Kafe İşletmeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy İstanbul Şubesi, Mustafa Emir Demirel ve Orkun Çetinkaya tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da açıldı. Rota Kafe İşletmeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü restoran cafe lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar işletir kiralar kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar ve 18.2.2013 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler.


Rota Kafe İşletmeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy İstanbul Şubesi adres: Bakırköy, Florya Harman Sokak, No:48 Flyinn AVM Zemin Kat...