21 / 05 / 2024

Rota Vitrifiye Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Rota Vitrifiye Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Rota Vitrifiye Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Burhan Kayıkçıoğlu imzasıyla kuruldu.

ISVEA Corona serisi ile ihtişam banyolarda!

Vitrifiye seramik banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA’nın yeni serisi Corona, ihtişamlı ve avangard tasarımıyla banyolarda göz kamaştıran bir görünüme imza atıyor.

Rota Vitrifiye Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Vitrifiye Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Burhan Kayıkçıoğlu imzasıyla kuruldu.

ISVEA, Regina ile geçmişin zarafetini banyolara taşıyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, hem estetik hem de konforu bir arada sunan serisi “Regina” ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla banyolara taşıyor.

Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA tercih edildi!

İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Aşçıoğlu İnşaat Grubu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA'yı tercih etti.

Vitrifiye ColorIsvea serisi ile banyolara yazı getiriyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA; rengarenk alternatifler sunan ColorIsvea Serisi lavabo ve klozetler ile tekdokunuşta banyolara yazı getiriyor.

Sur Yapı İdilia, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Sur Yapı, Sultanbeyli'deki yeni projesi İdilia'nın banyolarında, İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA'yı tercih etti.

Ideal Standard Tesi: hünerli bir seri!

Ideal Standard’ın yeni serisi Tesi.. Tesi vitrifiye seramik ve armatür serisi tüketicilere banyolarında aradıkları konforu; tasarım ve fonksiyonellik arasında kurduğu mükemmel bir denge ile sunuyor.

ISVEA Hindistan’da 20 mağaza açacak!

İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. ISVEA, Hindistan’da 20 mağaza açacak.

Nef, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, özgün ve sıra dışı mekanlar yaratan tasarımlarıyla İstanbul’un en seçkin projeleri arasında yer alan NEF Kağıthane 03 ve NEF Merter 12’nin banyolarına damgasını vurdu.

Turkuaz Seramik pazar payını yüzde 18'e çıkarmayı hedefliyor!

Kayseri'de Avrupa'nın en büyük vitrifiye üretim tesisini hayata geçirdiklerini belirten Turkuaz Seramik'in patronu Özkaya, "% 13 olan pazar payımızı 18'e çıkaracağız" dedi

ISVEA ve Danilo Zanna Unicera Fuarı'nda!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, mutfağın İtalyan'ı şef Danilo Zanna ile Unicera Fuarı'nda bir araya geldi.

ISVEA'dan tasarım ve teknoloji şovu!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, yapı sektörünün en önemli fuarı UNICERA’ya banyolarda devrim yaratacak yepyeni teknolojileri, ödüllü tasarımları ile damgasını vuruyor.

Genitec, son üretim teknolojilerini UNICERA’da tanıttı!

Ece Holding’in seramik vitrifiye seramik sektörü için imal edilen makine ve ekipmanları üreten teknoloji firması Genitec, UNICERA Fuarı'nda en son makine ve teknolojilerini sergiledi.

Rota Vitrifiye Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Rota Vitrifiye Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Rota Vitrifiye Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Burhan Kayıkçıoğlu imzasıyla kuruldu. 


Rota Vitrifiye Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: a. Her nevi inşaat malzemeleri , demir , beton , bakır ,kum,çakıl ,mıcır,çimento , kireç ,tuğla ,kiremit ,seramik,granit ,çini ,fayans,karo ,mozaik mamülleri ,taş ,mermer ,yer döşemeleri, boya ,nalburiye malzemeleri ,sıhhitesisat malzemeleri ,kapı ve pencere doğramaları ,her türlü çelik konstruksiyon işleri,hazır sıva iç ve dış sıva,badana ,tecrit ve izolasyon malzemeleri,asma tavan ,çatı ,pencere ve kapı sistemleri her türlü pvc ,membran ,yalıtım malzemeleri ,zemin kaplamaları, mantolama  ve duvar kaplamaları ,alüminyum demir ve metal doğrama ve benzeri her türlü inşaat malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı ,satımı,ithalatı,ihracatını ve üretimini yapmak bayilikler ve mümessillikler...