05 / 05 / 2024

Rotana Arjaan DAP Yapı

Rotana Arjaan DAP Yapı

Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan 'la işbirliği yapan DAP Yapı, Rotana'nın lüks, konfor ve tecrübesini, kurumsal otel işletim sistemiyle Burgu, Dalga ve Tango projelerine taşıdı.

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

Tango Arjaan Elmas Balo Salonu özel davetlerin yeni adresi!

Konuklarını ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan, Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana, yeni açılan “Elmas Balo Salonu” ile Anadolu Yakasındaki en özel davetlere ve etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'daki otellerini tanıttı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana'nın İstanbul'da hizmete açılan iki oteli, Maltepe'de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana tanıtıldı.

Dap Yapı 4 otel için 600 milyon liralık yatırım yaptı!

Dap Holding, Maltepe Dragos’ta 600 milyon liralık yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Dubai merkezli otel zinciri Rotana ile anlaştı.

DAP Yapı ve Rotana Maltepe'de iki otele imza atacak!

İstanbul Maltepe’de iki otele imza atan DAP Yapı ve Rotana, bölgeyi turistlerin önceliği yapmayı hedefliyor.Orta Doğu’nun önemli otel markalarından Rotana ile DAP Yapı İstanbul’da ilk iki otelini açtı.

DAP Holding'in 4 otelini Rotana işletecek!

DAP Holding'in iştiraklerinden Dap Yapı'nın İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ettiği Burgu, Tango, Dalga ve Vazo binalarını otel grubu Rotana işletecek.

Rotana Türkiye'deki ilk iki otelini açtı!

Türkiye pazarına girme kararı alarak DAP Yapı ile anlaşma imzalayan Dubaili otel zinciri Rotana, ilk iki otelini açtı.

DAP Holding'in 600 milyon liralık 4 kulesini Rotana işletecek!

DAP Holding'in İstanbul Maltepe ve Dragos'ta 600 milyon liraya hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerini dünyaca ünlü otel zincirlerinden Rotana işletecek.

Burgu ve Tango otellerini Rotana işletecek!

Dap Holding’in toplam 600 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga projelerini Rotana işletecek. Burgu ve Tango’daki 319 oda dün faaliyetlerine başladı.

DAP Yapı ve Rotana otel projeleriyle turist çekmeyi hedefliyor!

İstanbul Maltepe’de iki otele imza atan DAP Yapı ve Rotana, bölgeyi turistlerin önceliği yapmayı hedefliyor. Orta Doğu’nun önemli otel markalarından Rotana ile DAP Yapı İstanbul’da ilk iki otelini açtı.

Dap Yapı, Rotana ile anlaştı!

ULUSLARARASI otel zincirleri Rotana, İstanbul’da DAP Yapı'yla anlaştı. Ortadoğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana, İstanbul Maltepe’de DAP yapının inşa ettiği otelleri işletmeye başladı.

Rotana Arjaan DAP Yapı Haberi

Rotana Arjaan DAP Yapı

DAP Yapı'nın, Burgu, Dalga ve Tango Kule projeleri, Fenerbahçe'den başlayıp Tuzla'ya kadar devam eden Türkiye'nin en uzun sahil bandı üzerinde yer alıyor. Yoğun ziyaretçi trafiğinin yaşandığı bölgede, geçici konaklama talebinin yanı sıra (haftalık, aylık, yıllık) uzun süreli konaklama ihtiyacının oluşması rezidans-otel konseptini öne çıkarıyor. Tango, Dalga ve Burgu Kule, bu yönüyle bölgenin nitelikli konaklama ihtiyacına bire bir yanıt veriyor. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz Rotana işbirliğine ilişkin yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Rotana işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz Burgu ve Tango Kule'de 320 odamız var; bunlar stüdyo - suit - grand suit tipi rezidans daire (apart otel) şeklinde tasarlandı. Haftalık konaklamaya da, 1-2 aylık uzun süreli konaklamaya da uygun. Rotana'ya teslimlerine başladık. 4-5 aylık bir adaptasyon sürecinden sonra Mayıs 2015'ten...