03 / 05 / 2024

Rotana haziranda iki otel açacak

Rotana haziranda iki otel açacak

Dap Yapı ile imzalanan anlaşma sonrasında ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te kapılarını açıyor.

Milyonlarca emekliye müjde! Bütün emeklilere haziranda iki ödeme birden yapılacak!

EYT çerçevesinde prim ve yıl şartını tamamlayan vatandaşlar emeklilik hakkında kavuştu. Maaş başvurusunu yapan vatandaşların büyük bölümüne aylığı bağlanırken, işlemlerinin tamamlanmasını bekleyen emekliler de toplu ödeme alacaklar. Ayrıca tüm emekliler haziranda çifte ödeme alacaklar.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'daki otellerini tanıttı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana'nın İstanbul'da hizmete açılan iki oteli, Maltepe'de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana tanıtıldı.

Rotana, İstanbul'da iki otelle hizmet vermeye başladı!

DÜNYANIN önde gelen otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa'da hızla büyüyen Rotana, İstanbul'da iki otelle hizmet vermeye başladı.

Rotana İstanbul’da 2 otelle hizmet vermeye başladı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana, İstanbul’da iki otelle hizmet vermeye başladı.

DAP Yapı ve Rotana Maltepe'de iki otele imza atacak!

İstanbul Maltepe’de iki otele imza atan DAP Yapı ve Rotana, bölgeyi turistlerin önceliği yapmayı hedefliyor.Orta Doğu’nun önemli otel markalarından Rotana ile DAP Yapı İstanbul’da ilk iki otelini açtı.

Rotana Türkiye'deki ilk iki otelini açtı!

Türkiye pazarına girme kararı alarak DAP Yapı ile anlaşma imzalayan Dubaili otel zinciri Rotana, ilk iki otelini açtı.

DAP Yapı ve Rotana otel projeleriyle turist çekmeyi hedefliyor!

İstanbul Maltepe’de iki otele imza atan DAP Yapı ve Rotana, bölgeyi turistlerin önceliği yapmayı hedefliyor. Orta Doğu’nun önemli otel markalarından Rotana ile DAP Yapı İstanbul’da ilk iki otelini açtı.

Dap Yapı Dubaili Rotana ile anlaştı!

Dap Yapı, Maltepe’de inşa ettiği ‘Burgu’ ve ‘Tango’ kulelerini işletmesi için Dubaili ‘Rotana’ şirketiyle anlaştı. Dap Holding Başkanı Yılmaz, “Diğer iki kuleyi 2016’da açacağız” dedi

Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana açıldı!

"Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” konfor, lüks ve değerin muhteşem karışımını sunuyor. Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan Rotana, İstanbul’da iki otelle hizmet vermeye başladı

DAP Yapı ve Rotana basın toplantısı 30 Eylül'de!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana; Türkiye’deki ilk iki oteli “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana”yı açıyor.

Rotana Haziran'da iki otel açacak!

Dap Yapı ile imzalanan anlaşma sonrasında ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te kapılarını açıyor.

Ortadoğu’nun burgu kuleli oteli Rotana Türkiye'de!

Ortadoğu’nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana, İstanbul’da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te açılıyor.

Rotana, Haziran ayında Türkiye'de 2 yeni otel açacak!

Rotana, istanbul'da haziran ayında iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. "Burgu Arjaan by Rotana" ve "Tango Arjaan by Rotana" Haziran 2015'te kapılarını açıyor.

Rotana haziranda iki otel açacak Haberi

Rotana haziranda iki otel açacak


Dap Yapı ile imzalanan anlaşma sonrasında ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te kapılarını açıyor. İki otel de İstanbul’un Maltepe bölgesinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın konumda bulunuyor. ‘Burgu Arjaan by Rotana’ burgu şeklinde iki kuleden oluşuyor ve iki kulede toplam 162 oda bulunuyor. ‘Tango Arjaan by Rotana’ ise toplam 156 odalı bir otel. Dap-Yapı ile kurulan iş birlikteliği dahilinde Rotana yatırımcı firma ile yeni bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma ile ‘Dalga Residences by Rotana’ ve ‘Vazo Residences by Rotana’ otel apartmanlarını işletecek olan Rotana Türkiye’deki portföyünü 6 otele çıkaracak. Otel apartmanlarında toplam 272 oda bulunuyor.  


Güçlü bir zincir

Rotana’nın CEO’su Omer Kaddouri, “Türkiye pazarına girmiş olmak Rotana için büyük önem taşıyor. Ortadoğu’nun en güçlü otel zinciri...