13 / 05 / 2024

Rotana iki otel açıyor

Rotana iki otel açıyor

Ortadoğu'nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana, Dap Yapı işbirliğiyle İstanbul'da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. Otellerin açılışıyla birlikte Rotana, 318 odayı portföyüne ekleyecek. İşte ayrıntılar...

Mersin Silifke'ye 492 odalı iki yeni otel geliyor!

Mersin Kargıcık Turizm, Mersin'de 248 ve 244 odalı iki yeni otel inşa edecek. Söz konusu otellerdeki toplam oda sayısı 492 olarak belirtildi.

Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor!

Sanayi, gıda, inşaat ve turizm sektörlerindeki faaliyetleri ile dikkat çeken Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor.

Ela Quality Resort iki otel yatırımı daha yapacak!

Yabancı turistte kişi başı gelirin artması ve doluluk oranlarının yüzde 78’leri geçmesi durumunda sektörde yatırımların artacağını vurgulayan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin, “Tahminime göre yeni yatırımların zamanı gelmiştir” diye konuştu...

Louvre Hotel Group, Şam'da iki lüks otel işletecek!

Suriye Şam'da 19 milyon dolara iyileştirilen iki oteli işletecek olan Fransız şirketi, Suriye'nin turizminin canlanmasını ve yeniden inşa sürecinde iş dünyasından ziyaretçi akınına uğramasını beklediklerini bildirdi.

İzmir ve Antalya'da 2 arazinin imarı otel alanına çevrildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsamında bulunan İzmir Menderes ve Antalya Kemer'deki iki arazinin imar planı otel alanı olarak değiştirdi.

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

Serdar Bilgili Miami’de 2 otel daha aldı!

Serdar Bilgili, ABD’li emlak kralı Michael Shvo ve Alman bankacılık devi Deutsche Finance America ile birlikte Richmond Hotel’i ve South Seas otelini satın aldı. Bilgili iki otel için 139.9 milyon dolar ödedi...

Dedeman bu yıl iki yeni otel açacak!

Dedeman Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "2019 içinde iki yeni otelimizi sektörün hizmetine sunacağız. Organik ya da inorganik büyüme, ajandamızın üst sıralarında yer alıyor" dedi...

Rotana Hotels'den otelde ev konsepti!

Ortadoğu’nun en büyük turizm zincirlerinden biri olan Rotana Hotels, İstanbul’daki 4 oteliyle Türkiye’de hizmet veriyor. Otel odalarının içerisinde eve dair bir çok şey mevcut. 

Tarihi Sur'da 10 butik otel inşa ediliyor!

Diyarbakır Sur'da teröristlerce tahrip edilen mahallelerde, yöre mimarisine uygun, iki katlı, 268 yatak kapasitesine sahip 10 butik otel inşa ediliyor..

Baran Süzer Miami'de iki yeni otel açacak!

Türk işadamları Miami’ye yaptıkları yatırımlarını arttırıyor. Serdar Bilgili’den sonra şimdi de Baran Süzer, Miami’de iki otel açmak için hazırlanıyor. Süzer’in yatırım için 250 milyon dolar bütçe ayırdığı konuşuluyor.

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Niziplioğlu'ndan İstanbul ve Kapadokya'ya otel yatırımı!

Niziplioğlu Holding, 100 milyon dolar yatırımla iki yıl içinde İstanbul-Mecidiyeköy ve Kapadokya’da iki oteli daha hizmete açacak. Firma İstanbul ve Kapadokya'ya 100 milyon dolarlık otel yatırımı yapacak.

Rotana iki otel açıyor Haberi

Rotana iki otel açıyor
Ortadoğu'nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana, Dap Yapı işbirliğiyle İstanbul'da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. 

Otellerin açılışıyla birlikte Rotana, 318 odayı portföyüne ekleyecek. Böylece toplam oda sayısını 13 bin 359'a yükseltmiş olacak. 

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz "Rotana gibi başarılı ve ünlü bir otel zinciri ile işbirliği yapmaktan memnunuz" şeklinde...