28 / 04 / 2024

Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor!

Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor!

Sanayi, gıda, inşaat ve turizm sektörlerindeki faaliyetleri ile dikkat çeken Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor.



Sanayi, gıda, inşaat ve turizm sektörlerindeki faaliyetleri ile dikkat çeken Vaat Holding yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, yeni yatırımlar için start veren Vaat Holding, Misal Hotels markalı otel zincirlerine iki yeni halka daha ekliyor. 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre, turizm ve otelcilik alanındaki yeni yatırımlar için düğmeye basan Vaat Holding’in hayata geçireceği Misal Hotels markalı iki yeni otel mega kent İstanbul’da hizmet verecek.

Yine paylaşılan detaylara göre, turizm ve otelcilik alanındaki markası Misal Hotels ile Trabzon ve Alanya’da hizmet veren Vaat Holding, otel zincirine mega kent İstanbul’da iki yeni halkayı daha ekliyor.

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, yatırımlarını son sürat sürdüren Vaat Holding, mega kent İstanbul’da Şişli ve Güneşli – Basın Ekspres güzergahında işa edeceği söz konusu oteller ile turizm – otelcilik alanındaki faaliyetlerine yakın vadede 90 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor!

ÜLKE GENELİNDE MİSAL HOTELS MARKASINI 25 NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, faaliyette bulunmuş olduğu tüm sektörlerde yeni yatırımlar için ağırlık verdiklerini dile getiren Vaat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yaman Hacıibrahim önemli açıklamalar yaptı.


Vaat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yaman Hacıibrahim yaptığı açıklamada sSanayi, inşaat ve gıda sektörlerindeki yatırımlarını arttrırken turizm ve otelcilik alanındaki Misal Hotels markalarını da ülke genelinde 25 noktaya çıkarmayı planladıklarını söyledi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada işte tam da bu anlamda Trabzon ve Alanya’dan sonra İstanbul’da açacakları 2 yeni otelden sonra  farklı şehirlere de markalarını taşımayı planladıklarını kaydeden Vaat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yaman Hacıibrahim, İstanbul Şişli ve Güneşli’de yatırımlarını sürdüren Vaat Yapı tarafından inşaat çalışmaları süren otellerin birincisini 2024 yılının ortasında hizmete açmayı planladıklarını dile getirdi.

Vaat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yaman Hacıibrahim açıklamasında Vaat Holding’in temel faaliyet alanları arasına almış oldukları turizm ve otelcilik sektörünün önümüzdeki süreçte büyümelerini sürdüreceklerini de kaydetti. 


Vaat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yaman Hacıibrahim ayrıca açıklamasında Misal Hotels markalarının temelinde ilkeli ve kaliteli hizmet anlayışı ile alanında örnek teşkil edecek bir yaklaşımın yattığını belirterek, ülkemizde temelleri atılarak büyümesine devam eden Misal Hotels markasının öncelikle Türkiye geneline yayılması ve gelecekte de otel işletmeleri alanında dünyada örnek teşkil edecek bir marka haline gelmesini hedeflediklerini kaydetti.


Geri Dön