06 / 05 / 2024

Rotana İstanbul konum

Rotana İstanbul konum

Kartal Mert Sitesinin yerine yapılan Rotana İstanbul projesi ''Yaşamın ortasında hayatın rotasında” sloganıyla basına tanıtılıyor.

Rotana Hotels'den otelde ev konsepti!

Ortadoğu’nun en büyük turizm zincirlerinden biri olan Rotana Hotels, İstanbul’daki 4 oteliyle Türkiye’de hizmet veriyor. Otel odalarının içerisinde eve dair bir çok şey mevcut. 

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Mohammedkamal tarafından kuruldu. 

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

Doka Evleri konum!

Doka Evleri konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde inşa edilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri bulunuyor. 

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

Rotana İstanbul: Yaşamın ortasında hayatın rotasında!

Kartal Mert Sitesinin yerine yapılan Rotana İstanbul projesi ''Yaşamın ortasında hayatın rotasında” sloganıyla basına tanıtılıyor.

Beyoğlu Elysium Soul konum!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda inşa edilen proje Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Beyoğlu Elysium Soul konum bilgisine göre TEM Otoyolu bağlantılarına yakın yerde yer alıyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum!

İlk taksitlerin 2016 yılındaödeneceği proje İş GYO ve Nef imzasıyla yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum bilgisine göre Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor.

Soyak Konforia konum!

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Soyak Konforia projesi 40 blok şeklinde yükseliyor. Soyak Konforia konum bilgisine göre İstanbul Bahçeşehir 'de inşa ediliyor.

Tomtom Gardens konum bilgileri!

Tomtom Gardens, Beyoğlu'nda tarihi bir konut projesi konseptinde hayata geçiriliyor. Tomtom Gardens konum bilgileri kapsamında İstanbul Beyoğlu İtalyan Lisesi'nin hemen yanında bulunuyor.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'daki otellerini tanıttı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana'nın İstanbul'da hizmete açılan iki oteli, Maltepe'de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana tanıtıldı.

Rotana, İstanbul'da iki otelle hizmet vermeye başladı!

DÜNYANIN önde gelen otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa'da hızla büyüyen Rotana, İstanbul'da iki otelle hizmet vermeye başladı.

Rotana İstanbul konum Haberi

Rotana İstanbul konum

Rotana İstanbul projesinde daireler deniz manzarasına hakim. 2+1, 3+1, 4+1, dubleks ve loft daire seçeneklerinin yer aldığı projede 112 rezidans daire ve 11 ticari alan bulunuyor. 


15 katlı 2 bloktan meydana gelen Rotana İstanbul projesi Kartal Mert Sitesinin yerine inşa ediliyor. ''Yaşamın ortasında hayatın rotasında” sloganıyla tanıtılan proje 3 bin 800 metrekare arsa alanına sahip.


Önkollar Awaji tarafından hayata geçirilen projede fitness center, cafe, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, sauna, 7/24 güvenlik, otopark gibi ortak alanlar planlanıyor. 



E-5 karayoluna ve Soğanlık Metro İstasyonu’na yakın mesafede yer alan Rotana İstanbul projesi Harem Feribot İskelesine 25 dakika, Bostancı’ya 10 dakika, Pendik Marina’ya 15 dakika, FSM köprüsüne 30 dakika uzaklıkta yükseliyor. 









Adres: Cevizli mah. Çanakkale cad. Özmen sk. No:10 kartal / istanbul






Rotana İstanbul...