08 / 05 / 2024

Rotana otel 2015

Rotana otel 2015

Ortadoğu'nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana Haziran ayında İstanbul'da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. "Burgu Arjaan by Rotana" ve "Tango Arjaan by Rotana" Haziran 2015'te kapılarını açıyor.

Nidapark Bomonti Rotana ile yoluna devam ediyor!

Tarihi semt Bomonti’de yükselen lüks konut projesi 'Nidapark Bomonti'de Orta Doğu, Afrika, Doğu Avrupa ve Türkiye’nin önde gelen otel yönetimi şirketlerinden Rotana ile iş birliği yapıldı. 

Rotana Hotels'den otelde ev konsepti!

Ortadoğu’nun en büyük turizm zincirlerinden biri olan Rotana Hotels, İstanbul’daki 4 oteliyle Türkiye’de hizmet veriyor. Otel odalarının içerisinde eve dair bir çok şey mevcut. 

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Venüs Termal Butik Otel imar affı bekliyor!

2015'te açılan Venüs Termal Butik Otel "ruhsat sorunu" nedeniyle kapatıldı. Venüs Termal Butik Otel imar affı bekliyor.

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Mar Yapı ve Rotana’dan fark yaratan ortaklık!

Erişilebilir lüksün öncüsü Mar Yapı ile Körfez’in en büyük otel zincirlerinden biri olan Rotana, Basın Ekspres Yolu’nda G Rotana projesinde buluştu.

Mar Yapı, G-Rotana basın toplantısı 18 Kasım'da!

Yenilikçi anlayışı ve uluslararası işbirlikleriyle geliştirdiği projelerde konut sahiplerine hem yüksek getiri hem de konforu sunan Mar Yapı, Basın Ekspres Yoluna uluslararası otel markası Rotana ile ortak olduğu G Rotana projesiyle yeni bir değer ekliyor.

Maçka Mehmet Aktürk Hastanesi otel oluyor!

28 Aralık 2015 tarihinde Maçka Belediyesine devri gerçekleşen Maçka Mehmet Aktürk Hastanesi, gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından otel olarak hizmete girecek.

Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza otel mi olacak?

Turkcell, şirketin kuruluşundan bu yana genel müdürlük binası olarak kullandığı Taksim Tepebaşı'ndaki binasından Eylül 2015'te taşındı. Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza binasının otel olacağı ile ilgili haberler yapıldı.

Martı Otel 9 aylık finansal raporlarını açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş., 1 Nisan 2015 - 31 Aralık 2015 döneminine ait 9 aylık finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan rapor...

Martı Otel 9 aylık faaliyet raporu!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş., 1 Nisan 2015 - 31 Aralık 2015 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 9 aylık faaliyet raporu...

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in 2015 değerlemesi!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Rotana otel 2015 Haberi

Rotana otel 2015

Otellerin açılışı ile birlikte 318 odayı portföyüne ekleyen Rotana markasına ait toplam oda sayısını 13,359'a yükseltmiş olacak, "Burgu Arjaan by Rotana" - burgu şeklinde iki kuleden oluşuyor ve iki kulede toplam 162 oda bulunuyor. "Tango Arjaan by Rotana" ise toplam 156 odalı bir otel. Her iki otelin kesiştiği noktada lobi, cafe, restoran, Fitness & VVelIness Club, açık ve kapalı havuz ve toplantı salonları bulunuyor. 



Dap-Yapı ile kurulan iş birlikteliği dahilinde, Rotana yatırımcı firma ile yeni bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma ile "Dalga Residences by Rotana" ve "Vazo Residences by Rotana" - otel apartmanlarını işletecek olan Rotana Türkiye'deki portföyünü 6 otele çıkaracak. İstanbul'un Maltepe bölgesi sahil şeridine yakın konumda bulunan otel apartmanlarında toplam 272 oda bulunuyor. 



"Türkiye pazarına girmiş olmak Rotana için...