30 / 04 / 2024

Route İstanbul ön talep

Route İstanbul ön talep

İstanbul’un hızla değer kazanan bölgeleri arasında öne çıkan Ataköy’ün en yeni projesi Route İstanbul’da ön talep dönemi başladı. Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla fiyatları ekonomik seviyelerde tutulan proje ile Ataköy’de yatırım için benzersiz bir fiyat avantajı sunuluyor.

Kamu bankalarının faiz indirimi konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Kamu bankalarının faiz indirimi hakkında değerlendirme yapan İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, kararın konut sektörünü olumlu bir şekilde etkileyeceğini dile getirdi. 

İstanbul depremi nüfusun yüzde 20'sini vuracak!

ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, Türkiye’nin her 10 yılda bir 6 ve üzeri büyüklükte depremle karşı karşıya kaldığının altını çizerek, Marmara Denizi’nde beklenen depremin İstanbul nüfusunun yüzde 20’sini olumsuz yönde etkil

Nazmi Durbakayım: 2020 gayrimenkulün yılı olacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım 2020 Ocak ayı konut satış verilerinin yayımlanmasından sonra konuyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Durbakayım; Yatırımcıların harekete geçmesi satışları artırdı." dedi.

Faizlerin düşmesi yatırım amaçlı konut alıcılarını harekete geçirecek!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Merkez Bankası faiz oranlarını düşürerek bir meşalenin kıvılcımını çaktı. Gayrimenkul ve diğer sektörlerin üzerine düşen görev de Merkez Bankasının çaktığı kıvılcımı meşaleye döndürmektir" dedi

İNDER'in acı günü! Abdullah Baysal vefat etti!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkan Yardımcısı ve Pendik Eski Belediye Başkanı Abdullah Baysal vefat etti. İNDER İnşaatçılar Derneği taziye ilanı yayınladı. 

Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı...

Can İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Boğazlan ve Ahmed Mohammed Alı Aljao ortaklığında kuruldu. 

Artam İstanbul İnşaat Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artam İstanbul İnşaat Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Roham Mahbodara tarafından kuruldu.

Sun İstanbul İnşaat Petrol ve Enerji Üretim Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun İstanbul İnşaat Petrol ve Enerji Üretim Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Yazdanparast ve Farokh Foghanishemreni tarafından kuruldu.

Fener İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fener İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Obay Alyaqoby, Mohammed Al Jarah ve Nashwan Rajab Agha ortaklığında kuruldu. 

Orkon İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Orkon İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İzahar Kohen tarafından kuruldu. 

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasından kimler yararlanabilir?

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği'nin (KONUTDER) konutta yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Peki, konutta yüzde 20 indirim kampanyasından kimler yararlanabilir?

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası 2018!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. İşte konutta yüzde 20 indirim kampanyası 2018 detayları..

Route İstanbul ön talep Haberi

Route İstanbul ön talep

İstanbul’un hızla değer kazanan bölgeleri arasında öne çıkan Ataköy’ün en yeni projesi Route İstanbul’da ön talep dönemi başladı. Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla fiyatları ekonomik seviyelerde tutulan proje ile Ataköy’de yatırım için benzersiz bir fiyat avantajı sunuluyor.


Şehrin en nezih yerleşim alanlarından  Ataköy’de, E-5 Otoyolu’nun bitişiğinde konumlandırılan Route İstanbul, inşaat sektörünün köklü şirketlerinden Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


YATIRIMCININ YENİ ADRESİ ATAKÖY OLUYOR


Son dönemde İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgeleri arasında yükselen E–5  Otoyolu’nun Ataköy aksı bir çok proje  ile gelişirken, gayrimenkul yatırımcılarının da yeni adresi haline geldi.


Ataköy’ün en yeni projesi Route İstanbul da E-5’in hemen bitişiğinde son derece değerli bir noktada yükseliyor.


Özyazıcı İnşaat, yatırımcıların uzun zamandır takip ettiği projeyi ön talep dönemine özel olarak bölgenin altında fiyatlarla satışa sunuyor. Teslim...