24 / 07 / 2024

rova Beyazevler Mahallesine 4 yeni yatırım müjdesi

rova Beyazevler Mahallesine 4 yeni yatırım müjdesi

Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Soner Çetin, mahalleye semt kreşi, kadın sohbet evi, kadın ve erkek emekliler için emekli evi ve yeni muhtarlık binası yapılacağını müjdeledi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Çayırova TEM Otoyolu OSB'ye köprülü kavşak yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir’den Çayırova OSB’ye Köprülü Kavşak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yarın yapılacak. Proje kapsamında 3 üst, 2 alt geçidi yapılacak.

Çayırova Akse Mahallesi'nde dere yatağındaki evler istimlak edilecek!

Kocaeli Çayırova Belediye Meclisi'nin gündem maddelerinde en ilgi çekeni ise Akse Mahallesindeki imar plan tadilatları oldu. Şevki Demirci dere kenarında, yürüyüş yolu civarındaki evlerin bedelleriyle birlikte tamamen istimlak edileceğini dile getirdi.

Çayırova’da 25 sokak yenilendi!

Çayırova’nın batı kısmında yer alan mahaller içinde yer alan 25 adet sokağa toplam 8 bin ton sıcak asfalt malzeme serildi. Ayrıca sokaklara 14 bin metrekare parke döşendi.

TOKİ Çayırova'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilimiz Çayırova bölgesinde inşa edilen 387 konutluk site tamamlandı. Satışı Türkiye Halk Bankası üzerinden yapılan 387 konutun teslimine yarından itibaren başlanacak.

Beyazevler Yalçın Parkı yeşil alana dönüştürüldü!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün gündeme aldığı, Adana Beyazevler Mahallesi'ndeki Yalçın Parkı, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yeşil alana dönüştürüldü. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

Kocaeli Çayırova'ya köprülü kavşak müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Çayırova-TEM Otoyolu OBS Köprülü Kavşağı yapım işi ihalesine 5 firma katıldı, köprülü kavşağın 270 günde tamamlanması isteniyor.

Reysaş GYO Çayırova 11 lojistik depo için yapı ruhsatı aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çayırova 11 lojistik depo için yapı ruhsatı aldığını bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'ndaki depolama alanını kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Çayırova'da depolama alanlarını kiraya vererek 1 yılda KDV dahil yaklaşık 1.650.000 USD gelir elde edecek.

Kocaeli Çayırova'da 3 su deposu ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova ’da 3 adet su deposu yapımı ihalesi Büyükşehir İhale salonunda gerçekleştirildi. Su depolarından 1 tanesi 500 m3 iki tanesi ise 250 m3 olarak yapılacak.

Çayırova Belediyesi arsa satışı hakkında açıklama yaptı!

Çayırova Belediyesi Temmuz ayı Meclis toplantısında tartışmalara neden olan arsa satışıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Demirci tarafından yapılan açıklamada satışın yasalara uygun olduğu kaydedildi.

TOKİ Çayırova kura sonuçları!

TOKİ, Kocaeli Çayırova'da toplam 88 daire daire kura yöntemiyle satışa sunuyor. TOKİ Çayırova Konutları'ın kura çekilişi dün gerçekleşti. İşte sonuçlar...

rova Beyazevler Mahallesine 4 yeni yatırım müjdesi Haberi

rova Beyazevler Mahallesine 4 yeni yatırım müjdesi

Başkan Soner Çetin, önerilen Kezban Park'a giderek inceleme yaptı ve müjdelerini sıraladı: Çamlık'ın hemen karşısında 60 yavrumuz için semt kreşini 15 güne kadar açacağız. Muhtarlık binasını yıkıp yeniden yapacağız. Mevcut yere Kadınlar Sohbet Evi, Kezban Park'a da kadın-erkek tüm emeklilerin gelebileceği Emekli Dinlenme Evi yapacağız. Kadınların ve çocukların kalbini kıran kendini kırar."



Sabah...