05 / 05 / 2024

Royal Altay Gayrimenkul adres 

Royal Altay Gayrimenkul adres 

Royal Altay Gayrimenkul Gıda Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Altay tarafından kuruldu.

D Royal İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

D Royal İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Duruk tarafından kuruldu.

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 22 milyon 960 bin TL sermaye bedeli ile Altay Keskin tarafından kuruldu.

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Malez Cerrahoğulları tarafından kuruldu.

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Cem Gülmez tarafından kuruldu.

Royal Altay Gayrimenkul Gıda Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Altay Gayrimenkul Gıda Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Altay tarafından kuruldu.

Botanik Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Botanik Group Gayrimenkul Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Aksoy ve Emir Altay tarafından kuruldu.

Royal Saat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Saat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Saberıghomı tarafından kuruldu.

Royal Homes Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Homes Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Shakıba Kalvandı ve Zahra Kalvandı tarafından kuruldu.

Royal Amatus Internatıonal Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Amatus Internatıonal Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilgeş Hasan tarafından kuruldu.

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kara ve Gürcan Ayaz ortaklığında kuruldu.

Göksem Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göksem Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Berkay Zaloğlu, Göknil Altay Acar ve Semayil Acar ortaklığında kuruldu.

Grand Royal Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Grand Royal Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Demirci tarafından açıldı.

The Altays Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat E Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

The Altays Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat E Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sakine Altay Doğan tarafından açıldı.

Royal Altay Gayrimenkul adres  Haberi

Royal Altay Gayrimenkul adres 

Royal Altay Gayrimenkul Gıda Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Altay tarafından kuruldu.

Royal Altay Gayrimenkul Gıda Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını...