03 / 05 / 2024

Royal City satışları

Royal City satışları

Akkurt Grup, İzmit'teki ultra lüks bir konut projesine başladı. Royal City'de satışlar başladı!

Zeray Harmony City satışta! Yeni proje!

Zeray Harmony City, Zeray İnşaat tarafından Kocaeli, Kartepe'de hayata geçiriliyor. Satışların yeni başladığı projede konut fiyatları belli oldu. Zeray Harmony City konut fiyatları ne kadar? Zeray Harmony City'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Zeray Harmony City projesi ile ilgili detaylar...

Babacan Port Royal'de satışlar başladı!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece E5 üzerinde, eski havalimanı karşısında inşa edilen Babacan Port Royal’in satışları başladı.

Royal Garden Yaka Park'ta ön satışlar başladı!

Kartal bölgesinin avantajlı konuma sahip olduğunu vurgulayan Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Hazırlık aşamasında olan Royal Garden Yakacık ve Royal Garden Yaka Park'ın ön satışlarında daha şimdiden büyük ilgiyle karşılaştık" dedi.

Royal Garden Yakacık’ta ön satışlar başlıyor!

Yüksek yatırım değeriyle Kartal-Yakacık bölgesi hayata geçirilen Royal Garden Yakacık’ta ön satışlar başlıyor. Pojede 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks daireler bulunuyor.

Kartal Royal Garden projesinde satışların yüzde 70’i tamamlandı!

Kartal'da Royal Group tarafından hayata geçirilen Royal Garden projesinde satışların yüzde 70’i tamamlandı...

Royal City'de satışlar başladı!

Akkurt Grup, İzmit'teki ultra lüks bir konut projesine başladı. Royal City'de satışlar başladı!

Özdilek Orange City Bursa satışları fiyatları 2017!

Özdilek Grubu imzasıyla hayata geçirilen Özdilek Orange City Bursa projesinde daire teslimleri hemen yapılıyor. İşte Özdilek Orange City Bursa satışları fiyatları 2017...

Babacan Port Royal'de ön talep satışları başladı!

Port Royal'de 0.59 faiz, 120 ay vadeyle görülmemiş bir kampanyaya imza atan Babacan, Atatürk Havalimanı'na en yakın lokasyonda E5 üzerinde konumlandırdığı projesi için ön talep satışlar başladı.

Lavinya City Büyükçekmece satışları başladı!

Kullar İnşaat imzalı Lavinya City projesi 305 konut ve 17 dükkandan meydana geliyor. Lavinya City Büyükçekmece satışları başladı.

Babacan Port Royal Sefaköy satışları!

Babacan Port Royal Sefaköy satışları Ağustos'ta başlıyor. Babacan Port Royal projesinde 897 daire ve 43 dükkan yer alıyor...

Royal Garden Kartal Residence'ta ön satışlar devam ediyor!

2+1 dairelerin peşin fiyatının 340 bin liradan başladığı Royal Garden Kartal Residence, iki blokta 374 daireden oluşuyor. Projede ön satışlar 30 Eylül’e kadar devam edecek.

Sinpaş Aqua City satılık!

Sinpaş Aqua City satılık dairelerin alanları 72 metrekareden başlıyor, 241 metrekareye kadar ulaşıyor. Lansmana özel fiyatlarla satışlarına devam eden projede 80 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Kartal Sky Blue'da satışlar devam ediyor!

Emlak sektörüne taze kan getiren, 2013 yılında kurulan ama geçmişleri inşaat, sanayi ve ticaret olan üç girişimcinin kurucusu olduğu Royal Group’un özellikleriyle dikkat çeken projesi SKY BLUE’da satışlar devam ediyor.

Royal City satışları Haberi

Royal City satışları

Akkurt Grup tarafından Yahya Kaptan Mahallesi'nde 80 dönüm alan üzerine yapılacak olan Royal City Konutları, şehrin göbeğinde, orman içinde olması ve sosyal donatılarıyla İzmitlilerin ilgisini çekiyor.


80 DÖNÜME YAPILACAK

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli yatırımları bulunan Akkurt Grup, İzmit'teki ultra lüks bir konut projesine başladı. Bu zamana kadar ilimizde de önemli yatırımları olan Akkurt Grup'un ilimizdeki ilk yap­sat projesi olan Royal City Konutları, Yahya Kaptan Mahallesi'nde bulunan Doğa Koleji'nin hemen

yanında Sabancı Grubu'na ait 80 dönüm üzerine yapılmaya başlandı. Konutlar, 23 bin metrekarelik alan içinde inşa edilecek, kalan yerler ise yeşillik alan olarak kalacak.


SOSYAL DONATILAR

8 blokta 130 konuttan oluşan sitede; SPA, Türk hamamı, fitness ve çeşitli spor alanları yer alacak. 80 dönümlük özel ormanı içinde de yürüyüş parkurları, hobi bahçeleri ve çocuk oyun...