29 / 04 / 2024

Royal Grup Avrupa ödülü

Royal Grup Avrupa ödülü

Kırılması zor olan bir rekora imza atan Royal Grup  dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da 2 Avrupa birinciliğine layık görüldü. 

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Avrupa Unıversal Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Unıversal Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Üsame Abdullah tarafından kuruldu.

Yavuz Yükselir: Avrupa’nın Emlak Bankası’nı kuracağız!

Avrupa Birliği’nin özellikle ekonomi çerçevesinde alınması gerekli önemli kararlarda birlik sağlayamadığını dile getiren Yükselir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yükselir "Avrupa'daki barışın devam etmesinin şartı AB ve Euro" dedi.

Avrupa Office Ataşehir'in cephesine Guardian Glass imzası!

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir projesinin mimarisinde renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşınıyor. Guardian Glass yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

Safa Grup Yapı'dan iki kıtada yatırım atağı!

2010 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Safa Grup Yapı, inşaat sektörünün zor zamanlar yaşadığı bu dönemde hem Asya hem Avrupa kıtasında projelerine hızla devam ediyor.

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Avrupa'da hiçbir ülke bu konut rakamlarına ulaşamıyor!

TÜİK konut satış rakamlarını değerlendiren Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Akbal, "İlk 10 ayda 1 milyon 150 konut sattık. Muazzam bir rakam bu, Avrupa’da hiçbir ülke bırakın 10 ayı, yıl toplamında bile bu rakamlara ulaşamıyor." dedi...

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çaka ve Osman Yılmaz ortaklığında kuruldu.

AB Group Holding Avrupa’ya açıldı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü markası AB Grup Holding Yunanistan ve İngiltere başta olmak üzere Avrupa’da önemli projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Royal Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şen ve Sinan Tiryaki ortaklığında kuruldu. 

Royal Grup Avrupa'da iki projesiyle birinci oldu!

Kırılması zor olan bir rekora imza atan Royal Grup  dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da 2 Avrupa birinciliğine layık görüldü. 

Royal City'de satışlar başladı!

Akkurt Grup, İzmit'teki ultra lüks bir konut projesine başladı. Royal City'de satışlar başladı!

Royal Grup Avrupa ödülü Haberi

Royal Grup Avrupa ödülü

Kartal kentsel dönüşüm çerçevesinde başladığı ilk projesi ve ikinci projesiyle kavuşan Royal Grup Avrupa'da birinci oldu. Firma dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards'da ödül aldı. 

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri ( International Property Awards) bu yıl 22. kez düzenlendi. İngiltere'de gerçekleştirilen yarışmada sadece en iyiler yarıştı. 


Royal Group’a zincirleme ödül

2 farklı rezidans projesiyle Türkiye'yi temsil eden firma toplamda 7 farklı kategoride yarıştı. İlk projesi Sky Blue İstanbul ile ‘Çoklu Konut Mimari’ ödülünü alan Royal Grup'un ikinci projesi Royal Garden Kartal ile ‘Yüksek Katlı Konut Geliştirme’ alanında birinci oldu.

International Property Awards’da 80 kişilik jüride; Caithness Lordu, Liverpool Lordu, Google İngiltere’den James Bacon, İngiliz Uluslararası Gayrimenkul Uzmanları Federasyonu Başkanı Peter Bolton King ve İngiltere Parlamentosu’ndan birçok saygın isim yer aldı. 


26...