12 / 05 / 2024

Royal Grup kartal

Royal Grup kartal

Royal Group, Kartal'da yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Daha önce bölgede Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'ı hayata geçiren şirket, yeni projesi için hak sahipleriyle anlaştı.

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Zeus Grup İnşaat Kuyumculuk Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Zeus Grup İnşaat Kuyumculuk Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Zeytin tarafından kuruldu. 

Azrak Grup Elektrik Metal Hırdavat Makina Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Azrak Grup Elektrik Metal Hırdavat Makina Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Girgin tarafından kuruldu. 

Eagle Grup Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eagle Grup Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Balcı tarafından kuruldu.

Demir Grup Plastik İnşaat Metal Kimya Lojistik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Grup Plastik İnşaat Metal Kimya Lojistik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erkek tarafından kuruldu...

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin    Kılınçarslan tarafından kuruldu. 

Royal İnovasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal İnovasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Çam tarafından kuruldu. 

Bey Grup Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey Grup Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp Can Ozan İle Batıkan Adnan Çanakkale ortaklığında 100 bin sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çaka ve Osman Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim edilecek!

Kartal'da inşa edilen Royal Garden projesinde teslimler önümüzdeki Nisan ayında yapılacak. Projede satışlar devam ediyor...

Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan'da!

Royal Group imzasını taşıyan Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan ayında yapılacak. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede satışların yüzde 80'i tamamlandı. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim!

Royal Group imzası ile hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi Nisan ayında teslim edilecek...

Royal Grup kartal Haberi

Royal Grup kartal

Royal Group, Kartal'da yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Daha önce bölgede Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'ı hayata geçiren şirket, yeni projesi için hak sahipleriyle anlaştı. Projenin inşaatına martta başlayacaklarını aktaran Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli, "24 ayda tamamlamayı planladığımız projemiz 220 konuttan oluşacak. Kentsel dönüşümü vatani bir görev olarak görüyoruz. Herkesin depreme dayanıklı, güvenlikli konutlarda yaşama hakkı olduğuna inanıyoruz"...