09 / 05 / 2024

Royal Homes iletişim

Royal Homes iletişim

Royal Homes Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Shakıba Kalvandı ve Zahra Kalvandı tarafından kuruldu.

Babacan Port Royal iletişim bilgisi!

Babacan Port Royal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 814 konut ve 37 adet ticari birimden meydana gelen proje Babacan Yapı imzasını taşıyor.

HEP Grand Homes iletişim!

HEP Grand Homes iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tekfen Gayrimenkul  imzasını taşıyan proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. 

Royal Garden Yakacık iletişim!

Royal Garden Yakacık iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen projede toplamda 200 daire bulunuyor.

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim!

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Royal Garden Yakacık projesinde

Babacan Port Royal iletişim!

Babacan Port Royal iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçirilecek proje 4 bloktan oluşuyor.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı iletişim bilgileri!

Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyan projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Çeşme Sea Homes Paşalimanı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 71 71 212 olarak belirlendi.

Royal İstanbul Sefaköy iletişim!

Royal İstanbul Sefaköy iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği projenin bir bloğu yabancılar için satışa açıldı.

Sefaköy Royal İstanbul iletişim!

Sefaköy Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Anahtar teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği proje yaklaşık 3 bin adet üniteden oluşuyor.

Royal İstanbul iletişim!

Royal İstanbul projesi Babacan Yapı imzasıyla yükseliyor. Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Sea Homes Paşalimanı Çeşme iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteren proje tek blok şeklinde yükseliyor. Sea Homes Paşalimanı Çeşme iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 71 71 212 olarak belirlendi.

Çeşme Sea Homes iletişim!

Çeşme Sea Homes iletişim için 0232 71 71 212 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı iletişim!

Toplam 31 adet daireden meydana gelen proje 5 kat şeklinde yükseliyor. Çeşme Sea Homes Paşalimanı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 71 71 212 olarak belirlendi.

Armada Homes 2 iletişim bilgileri!

Kavanlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Armada Homes 2 projesi 4 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 42 adet daire bulunuyor. İşte Armada Homes 2 iletişim bilgileri...

Royal Homes iletişim Haberi

Royal Homes iletişim

Royal Homes Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Shakıba Kalvandı ve Zahra Kalvandı tarafından kuruldu.
Royal Homes Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-İnternet teknolojisinin ve benzeri teknolojisini kullanarak pazarlama yapmak, konusu ile ilgili her türlü teknolojide...