09 / 05 / 2024

Royal Otel

Royal Otel

2004 yılında İstanbul'un ilk oteli olan Royal Otel, Orjin Holding tarafından yeniden hayat bulacakmış. İngiltere'nin İstanbul Konsolosluğu parselinde yer alan otel, 15 milyon dolarlık yatırımla yeniden hayat bulacakmış.

Maxx Royal Resort 2022'de açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait olan Ersoy Otelcilik'in Bodrum'da yer alan Voyage Göltürkbükü Resort, gelecek yıl yine aynı gruba ait olan bir başka otel markası olan Maxx Royal Resort ismiyle açılacak. 

Port Royal Küçükçekmece fiyatları 2016!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de konumlandırılan Port Royal projesinde konut, home ofis, otel ve ticaret alanları bulunuyor. İşte Port Royal Küçükçekmece fiyatları 2016...

İnegöl Royal Otel’de imara aykırı durum yok!

İnegöl’deki iki yerel gazete arasındaki Royal Otel tartışmaları, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a soruldu. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Royal Otel ile ilgili soruları yanıtladı. Aktaş, Royal Otel’de imara aykırı bir durum olmadığını aktardı.

Royal İnci Otel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal İnci Otel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cuma Saman ve Ayşe Temel ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Sefaköy, Kartaltepe Mahallesi, Sadık Sokak'ta kuruldu.

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

Sefaköy Babacan Port Royal satılık!

Sefaköy Babacan Port Royal satılık daire seçenekleri arasında 1+0'dan 2+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Projede konutların yanı sıra, ticaret alanları, home ofisler ve otel bulunuyor.

Reza Zarrab Kabataş'ta otel açacak!

Reza Zarrab, ikinci otelini Türkiye'de açacak. Zarrab, İstanbul'daki otel için şu an Royal Holding'in bulunduğu Kabataş'taki binasını seçti.

Sefaköy Babacan Port Royal Projesi!

Sefaköy Babacan Port Royal Projesi 'de 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. Home ofis, otel ve ticari alanların da bulunacağı proje Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Babacan Yapı Royal İstanbul örnek daire!

Yaklaşık 3 bin ünitenin yer alacağı Royal İstanbul Büyükçekmece Sefaköy'de yükselecek. Proje otel, ticaret alanları, home ofis ve konutlardan oluşacak. İşte Babacan Yapı Royal İstanbul örnek daire görseli...

Royal İstanbul Küçükçekmece fiyat!

Royal İstanbul Küçükçekmece fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 149 bin dolardan başlıyor. Home ofis, ticaret alanları, otel ve konutlardan meydana gelen projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Babacan Yapı Royal İstanbul Projesi!

Babacan Yapı Royal İstanbul Projesi 'nde teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. Konut, home ofis, otel ve ticaret alanlarından meydana gelen proje 4 blok halinde yükselecek.

2004 yılında İstanbul'un en eski oteli yeniden hayat bulacakmış!

2004 yılında İstanbul'un ilk oteli olan Royal Otel, Orjin Holding tarafından yeniden hayat bulacakmış. İngiltere'nin İstanbul Konsolosluğu parselinde yer alan otel, 15 milyon dolarlık yatırımla yeniden hayat bulacakmış.

Sunis Hotel 4. yeni otel yatırımını gerçekleştirecek!

Antalya merkezli otel zinciri Sunis Hotels, yatırım rotasını Ege Bölgesi olarak belirledi. 58 milyon Euro'luk yeni yatırımla İzmir Özdere'de inşa edilen 5 yıldızlı Sunis Efes Royal Palace Resort & SPA hizmete açıldı.

Royal Otel Haberi

Royal Otel



İstanbul'un uluslararası ilk oteli yeniden doğuyor


Tekstil ve deri sektöründe faaliyet gösteren Orjin Holding, turizm sektörüne iddialı bir projeyle giriyor ve İstanbul'un ilk oteli olarak 128 yıl önce kurulan Hotel Royal'i hayata döndürüyor. Ekonomist Dergisi'nin haberine göre adı Orjin Pera Otel olacak otel için 15 milyon dolar harcanacak.


     İSTANBUL'un en eski oteli yeniden hayat buluyor. Haftalık ekonomi dergisi Ekonomist'in haberine göre; tekstil ve deri sektöründe faaliyet gösteren Orjin Holding'in kurucu ortakları Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun, İstanbul'un ilk uluslararası oteli olarak 128 yıl önce faaliyete geçen Royal Oteli; Orjin Pera Otel olarak önümüzdeki yıl yeniden faaliyete geçirecek. Bir...