26 / 08 / 2024

R&R 2012 Konferans

R&R 2012 Konferans

Soyak, Türkiye’de ilk kez 4 ve 6 Haziran tarihlerinde düzenlenen R&R 2012 Konferansı’na sponsor oldu

Van Gürpınar'da hazine arazileri konulu toplantı yapıldı!

Van'ın Gürpınar ilçesinde hazine arazilerinin kiralanması ve satışı ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. Hazine arazileri toplantısı Kültür Merkezinin konferans salonunda yapıldı.

TOKİ İzmir Torbalı kura sonuçları açıklandı! 

TOKİ tarafından İzmir Torbalı'da hayata geçirilen 286 konut için kura çekilişi bugün gerçekleştirildi. Kuralar sabah saat 11:00'da Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda çekildi.

TOKİ İzmir Torbalı kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı'da hayata geçirdiği toplam 286 konut için kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Kura çekilişi Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda saat 11:00’da yapılacak.

10. AVM Yatırımları Konferansı 1 Mart'ta!

Alışveriş merkezleri, perakende temsilcileri ve çözüm ortakları 10. AVM Yatırımları Konferansı'nda bir araya geliyor...

Ticari gayrimenkul ve konutta kiralamalar eşitlenmeli!

9. AVM Yatırımları Konferansı gerçekleşti. Yüksek döviz kiralarıyla başı dertte olan AVM yatırımcıları şikayetlerini Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'ye iletti. Tüfenkci, Maliye Bakanlığı ile görüşüp tüm isteğe yanıt verileceğini söyledi.

Emaar Square Mall Nisan'da açılacak!

AYD düzenlediği 9. AVM Yatırımları Konferansı’nın ana sponsoru Emaar Türkiye’nin Satış, Pazarlama ve Kiralamalardan Sorumlu Kıdemli Direktörü Arzu Uludağ Elazığ, Nisan ayında kapılarını açacak Emaar Square Mall’un 5000 kişiye istihdam sağlayacağını söyledi.

Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri verildi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği AVM Yatırımları Konferansı'nda, "Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri" sahiplerini buldu.

9. AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörün sorunları masaya yatırıldı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından SOYSAL işbirliği ile düzenlenen IX. AVM Yatırımları Konferansı başladı.

Bülent Tüfenkci: AVM'ler esnafı bitirmiyor!

9. AVM Yatırımları Konferansı yapıldı. Konferansta konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, esnafların AVM'lerin kendilerini bitirdiğine yönelik söylemlerinin olduğunu, AVM'lerin esnafları bitirmediğini belirtti.

IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart’ta düzenlenecek. Program TC. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımları ile Wyndham Grand Levent İstanbul’da gerçekleşecek.

Türk iş adamları 22 Şubat'ta Yatırım Konferansı'nda buluşuyor!

ABD yatırım programı EB-5 kapsamındaki gayrimenkul, turizm ve gıda sektöründeki projeleri tanıtmak amacı ile düzenlenecek ‘Yatırım Konferansı’nda buluşuyor. Yatırım Konferansı 22 Şubat 2017 Çarşamba günü gerçekleşecek.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

Doğan Dağ, İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörü değerlendirecek!

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkul sektörü liderlerini bir araya getiren Türkiye’nin en büyük İnşaat ve Konut Konferansı’na konuşmacı olarak katılıyor. Dağ, inşaat sektöründeki dönüşüm ve yeni kurallarla ilgili değerlendirmelerde bulunacak.

R&R 2012 Konferans Haberi

R&R 2012 Konferans

4-6 Haziran tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüs’ünde gerçekleştirilen ve İstanbul Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü ile Boğaziçi Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen konferansa yurtdışından da pek çok uzman konuşmacı  katıldı. 


İstanbul Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü ve Boğaziçi Üniversitesi’nin Dünya Çevre Haftası’nı kapsayan 4-6 Haziran 2012 tarihleri arasında ortaklaşa düzenlediği uluslararası “Geri Dönüşüm ve Geri Kullanım R&R 2012 Konferansı”, 4-6 Haziran tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü’nde yapıldı. 


Konferans kapsamında gerçekleştirilen bilimsel ve teknolojik program; katı atık ve atık su geri dönüşümü, alternatif yeşil enerjiler, yeni nesil çevreci şehirler-yeşil binalar, ekolojik ürünler ve üretim teknolojileri, günümüzdeki ve gelecekteki eko tekno pazarlar konularında faaliyet gösteren yerli ve yabancı olmak üzere toplam 250 kişiyi bilim dünyasıyla buluşturdu. 


Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk konferansla ilgili konuşmasında şunları...