20 / 05 / 2024

rt fuarı

rt fuarı

esse Stuttgart, panjur, tente, kapı-geçiş sistemleri ve güneşten koruma sistemlerine yönelik olarak dünya genelinde başarıyla gerçekleştirdiği fuarın dördüncü yurtdışı ayağını R+T Turkey ile birlikte hayata geçiriyor...

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Ondörtüç Pendik yerli ve yabancı yatırımcılara tanıtılacak!

İnsay Yapı ''Ondörtüç Pendik'' projesini 13. Gayrimenkul Fuarı'nda görücüye çıkaracak. Proje yerli ve yabancı yatırımcıların beğenisine sunulacak.

Hasanoğlu Şirketler Grubu projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda yoğun ilgi!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtan şirketin fuara özel düzenlediği kampanyaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi...

İnsay Yapı, Evim Türkiye Fuarı'ndan mutlu döndü!

İnsay Yapı, ''Ondörtüç Pendik'' projesini Evim Türkiye Fuarı'na taşıdı. Projesini gurbetçilerin beğenisine sunan İnsay Yapı, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşların yoğüun ilgisiyle karşılaştı. Projeden daire almak isteyenler 7 adet rezervasyon yaptı.

Ondörtüç Pendik’te gurbetçilere özel kampanya!

İnsay Yapı tarafından hayata geçirilen 'Ondörtüç Pendik' projesi 'Evim Türkiye Fuarı'nda görücüye çıkacak. İnsay Yapı, projeyi özel yeni yıl kampanyasıyla satacak.

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

EMITT Turizm Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Emıtt Turizm Fuarı, 26 Ocak tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Newjoy, Dubai Index Fuarı’nda!

Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve ödüllü serisi Smart'ı 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Dubai Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Newjoy Smart serisi Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda!

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve yeni serisi Smart'ı Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

DYO, Paintistanbul and Turkcoat 2016 Fuarı'na katılıyor!

Bu yıl, “Birlikten Doğan Güç” sloganıyla yola çıkan ve boya sektörünün en büyük buluşması niteliğine kavuşan Paintistanbul&Turkcoat 2016 Fuarı, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Blue Green projesi CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıktı!

CNR Emlak Fuarı’nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Kasır Yapı, Blue Green'i CNR Emlak Fuarı'nda tanıttı!

CNR Emlak Fuarı'nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Ofton İnşaat, Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Ofton İnşaat, 4 Kasım 2015 tarihinde CNR Expo’da başlayan ve 8 Kasım’a kadar sürecek olan Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda birbirinden farklı dört projesiyle yer alıyor.

rt fuarı Haberi

rt fuarı


Messe Stuttgart, panjur, tente, kapı-geçiş sistemleri ve güneşten koruma sistemlerine yönelik olarak dünya genelinde başarıyla gerçekleştirdiği fuarın dördüncü yurtdışı ayağını R+T Turkey ile birlikte hayata geçiriyor. İlk etkinlik 7 - 10 Kasım 2013 tarihleri arasında Atatürk Havaalanı'nın karşısındaki Istanbul Expo Center - CNR Expo, 1. ve 3. Salonda gerçekleştirilecek. Panjur, tente, kapı-geçiş sistemleri ve  güneşten koruma sistemlerine yönelik Stuttgart meslek fuarının uluslararası arenadaki mihenk taşı olan yeni bir yurtdışı etkinliği.


Panjurlar, tente, kapı-geçiş sistemleri ve güneşten koruma sistemlerine ve ayrıca Türkiye'deki pencere ve cam sanayine yönelik ilk özel mesleki fuar olan R+T Turkey etkinliğinde, gelecekte iki yılda bir olmak üzere sözü edilen sektörlerdeki kilit öneme sahip aktörler buluşacak.


6.000 m²'den fazla alanın satılmış olması, sektörün pazara gösterdiği büyük ilginin bir kanıtı 

Messe...