10 / 05 / 2024

R+T Türkiye Kasım 2013'teki fuara hazırlanıyor!

R+T Türkiye Kasım 2013'teki fuara hazırlanıyor!

esse Stuttgart, panjur, tente, kapı-geçiş sistemleri ve güneşten koruma sistemlerine yönelik olarak dünya genelinde başarıyla gerçekleştirdiği fuarın dördüncü yurtdışı ayağını R+T Turkey ile birlikte hayata geçiriyor...




Messe Stuttgart, panjur, tente, kapı-geçiş sistemleri ve güneşten koruma sistemlerine yönelik olarak dünya genelinde başarıyla gerçekleştirdiği fuarın dördüncü yurtdışı ayağını R+T Turkey ile birlikte hayata geçiriyor. İlk etkinlik 7 - 10 Kasım 2013 tarihleri arasında Atatürk Havaalanı'nın karşısındaki Istanbul Expo Center - CNR Expo, 1. ve 3. Salonda gerçekleştirilecek. Panjur, tente, kapı-geçiş sistemleri ve  güneşten koruma sistemlerine yönelik Stuttgart meslek fuarının uluslararası arenadaki mihenk taşı olan yeni bir yurtdışı etkinliği.


Panjurlar, tente, kapı-geçiş sistemleri ve güneşten koruma sistemlerine ve ayrıca Türkiye'deki pencere ve cam sanayine yönelik ilk özel mesleki fuar olan R+T Turkey etkinliğinde, gelecekte iki yılda bir olmak üzere sözü edilen sektörlerdeki kilit öneme sahip aktörler buluşacak.


6.000 m²'den fazla alanın satılmış olması, sektörün pazara gösterdiği büyük ilginin bir kanıtı 

Messe Stuttgart Genel Müdürü Roland Bleinroth "Sektördeki birçok uluslararası şirketin fuar ajandasında R+T Turkey de" yer alıyor. "Türkiye pazarındaki çoğu büyük aktör çoktan kaydını yaptırdı bile. Türkiye'den fuara katılacağını belirten şirketler arasında; Albayrak, Alkur(Nice) Apresan, Baydemirler, Bayarplast, Byart Tente, Fatih Panjur, Fgi, Ica, Loca, Monte Carlo Tente, Oba Perdesan, Özdil Panjur, Palmiye, Serranda ve Yükselen Tente yer alıyor. Ayrıca Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, İspanya, İtalya, Kore ve Yunanistan gibi ülkelerden de 20’ye yakın firma fuara katılıyor. Türkiye’den ve uluslararası arenadan da gelen taleplerin giderek artması sonucu, ayrılan alanların tamamı doldu. Net 6.000 metrekare üzerinde alan satılmış olmakla beraber, ilave olarak yeni bir salon açıldı”dedi.



Uluslararası arenada gelişmekte olan önemli pazarlar yaratma

"Yeni R+T Turkey fuarı, R+T'nin uluslararası arenaya açılmasına yönelik önemli bir adım. İş ortakları; Panjurlar ve Güneşten Koruma Sistemleri Sanayi Birliği e.V. BVRS, BVT Kapı-Geçiş Sistemleri Birliği ve Teknik Tekstil – Panjur – Güneş Koruma Sistemleri Sanayi Birliği(ITRS)  ile birlikte, Şangay'da R+T Asia ile ve Moskova'da R+T Russia ile bu doğrultuda önemli başarılara imza atıldı. Türkiye ve İstanbul, sahip olduğu coğrafi özellikler ile R+T Turkey gibi bir mesleki fuar için çok uygun bir noktada. Türkiye, Avrupa, Asya ve birçok Arap ülkesinin ortasında yer alması sebebiyle fuar için stratejik bir elverişlilik sağlıyor. Sekiz ülkeyle olan sınırı ve birçok ülkeden vizesiz erişim özelliği sayesinde Avrupa ve Arap kıyı ülkelerinden ziyaretçi akışını da kolaylaştırıyor. Türkiye'deki inşaat sektöründe, bir fuarın prömiyerini yapmak için koşullar da oldukça uygun. 


Geri Dön