20 / 05 / 2024

rt

rt

esse Stuttgart, panjur, tente, kapı-geçiş sistemleri ve güneşten koruma sistemlerine yönelik olarak dünya genelinde başarıyla gerçekleştirdiği fuarın dördüncü yurtdışı ayağını R+T Turkey ile birlikte hayata geçiriyor...

Ritim İstanbul projesi havadan görüntülendi!

Ritim İstanbul projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi havadan görüntüledi

Standartlara uymayan çatılar, fırtınada uçak gibi havalanıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle yurt genelinde etkili olmaya başlayan fırtınaların her yıl çok sayıda çatının uçmasına neden olduğunu söyledi.

İstanbul'da şiddetli yağış ve fırtına etkisini kaybediyor!

İstanbul'da başlayan şiddetli yağış ve fırtınada metrekareye 5 ila 115 kg aralığında yağış düştü. Rüzgârın hızı 50 ila 105 km/saate ulaştı. Yağış ve fırtına etkisini kaybediyor.

İstanbul'da şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu!

İstanbul 'da dün gün boyu yağan yağmurun ardından akşamdan itibaren rüzgarın şiddeti artmaya başladı. Gece yarısına doğru ise şiddetli yağışla birlikte fırtına da etkisini gösterdi.

Nazım Yavuz: Standartlara uymayan çatılar fırtınada uçak gibi havalanıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle yurt genelinde etkili olmaya başlayan fırtınaların her yıl çok sayıda çatının uçmasına neden olduğunu söyledi.

Adana'da fırtına nedeniyle birçok evin çatısı uçtu!

Adana'da öğleden sonra aniden başlayan ve hızı saatte 50 kilometreyi bulan fırtına ve yağış hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle birçok evin çatısı uçarken ağaçlar kökünden söküldü, elektrik direkleri devrildi.

Ege'de aşırı yağış ve fırtınaya dikkat!

Ege bölgesinde rüzgar, kuzey ve batı, öğleden sonra sahilde güney yönlerden orta kuvvette esecek. Denizlerde Kaş ile Kumluca arasında batılı yönlerden fırtınamsı rüzgar uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!

Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı geldi. Antalya, Burdur ve de Isparta'da kuvvetli, gök gürültülü sağanak, denizlerde ise Bodrum ile Fethiye arasında fırtına uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji'den fırtına uyarısı!

Meteoroloji'den fırtına uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü' nden alınan bilgiye göre, Türkiye, yarın akşam saatlerinden itibaren batı kesimlerinden başlayarak yeni bir yağışlı sistemin etkisine girecek.

Kütahya'da fırtına minareyi devirdi!

KÜTAHYA'nın Simav ilçesinde fırtına nedeniyle devrilen minare, araç ve camitle hasara neden oldu. İlçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Pulluca köyünde. sağanak yağış ve fırtına etkili oldu...

İstanbul'dan Kestane Karası Fırtınası geçti!

İstanbul'da dün etkili olan ve halk arasında "Kestane Karası" olarak bilinen kuvvetli fırtınanın etkisiyle 85 ağaç devrildi, 28 çatı uçtu, 3 inşaatın iskelesi çöktü, bir inşaat vinci devrildi.

Simav'da fırtına minareyi devirdi!

Kütahya'nın Simav ilçesinde fırtına nedeniyle devrilen minare, araç ve camide hasara neden oldu. Fırtına nedeniyle evlerin çatılarında hasar meydana geldi, elektrik tellerini koptu, ağaçlar devrildi.

Bilecik'te fırtına minareyi devirdi!

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, etkili olan fırtına nedeniyle cami minaresi devrildi, araç ve evler hasar gördü. Bazı evlerin çatısını uçuran fırtına, çatılardaki güneş enerjilerini çevreye savurdu, elektrik tellerini kopardı.

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'ya dört üstgeçit daha inşa edilmeli!

İZBAN kapsamında Torbalı'da inşa edilen tek üstgeçit yetersiz kalıyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez yaptığı açıklamada, 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay'dan dört üstgeçit yapılmasını istedi.

rt Haberi

rt


Messe Stuttgart, panjur, tente, kapı-geçiş sistemleri ve güneşten koruma sistemlerine yönelik olarak dünya genelinde başarıyla gerçekleştirdiği fuarın dördüncü yurtdışı ayağını R+T Turkey ile birlikte hayata geçiriyor. İlk etkinlik 7 - 10 Kasım 2013 tarihleri arasında Atatürk Havaalanı'nın karşısındaki Istanbul Expo Center - CNR Expo, 1. ve 3. Salonda gerçekleştirilecek. Panjur, tente, kapı-geçiş sistemleri ve  güneşten koruma sistemlerine yönelik Stuttgart meslek fuarının uluslararası arenadaki mihenk taşı olan yeni bir yurtdışı etkinliği.


Panjurlar, tente, kapı-geçiş sistemleri ve güneşten koruma sistemlerine ve ayrıca Türkiye'deki pencere ve cam sanayine yönelik ilk özel mesleki fuar olan R+T Turkey etkinliğinde, gelecekte iki yılda bir olmak üzere sözü edilen sektörlerdeki kilit öneme sahip aktörler buluşacak.


6.000 m²'den fazla alanın satılmış olması, sektörün pazara gösterdiği büyük ilginin bir kanıtı 

Messe...