17 / 05 / 2024

Ruble düşüş turizm

Ruble düşüş turizm

AKTOB Başkanı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yusuf Hacısüleyman, Rus Rublesi'nin Amerikan Doları karşısında ciddi oranda değer kaybetmesinin, Türk turizminde önümüzdeki yıl sarsıntıya yol açabileceğini söyledi...

Rusya’da dijital ruble dönemi başlıyor!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkede dijital rublenin kullanımına yönelik yasanın yürürlüğe girmesi için onay verdi. Putin tarafından imzalanan kararnameye göre, Rusya'da dijital ruble dönemi başlayacak.

ÖİB turizm kentlerindeki kamu arazilerini satışa mı çıkardı? 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİD) turizm kentlerinde bulunan kamu arazilerinin satışa çıkarıldığını iddia edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç söz konusu satış iddiasıyla ilgili hükümete eleştiride bulundu. 

An Offıce Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüdü Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

An Offıce Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüdü Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Anıl Biçer tarafından kuruldu.

T N D Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T N D Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Rıza Demirci tarafından kuruldu. 

Afaq İnşaat Turizm Gıda Mobilya Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afaq İnşaat Turizm Gıda Mobilya Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nuri Baytur tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Eylül'de Platform Merter'de kuruldu.

Denizyıldızı Otel Turizm İşletmeleri Taşımacılık Tekstil İnşaat Gıda Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizyıldızı Otel Turizm İşletmeleri Taşımacılık Tekstil İnşaat Gıda Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu.

Bender Yatırım Turizm ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bender Yatırım Turizm ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hanifi Cümbüş, İbrahim Halil Cümbüş, Mustafa Cümbüş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu.

Yakut Grup Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakut Grup Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadi Alzahabi, Mohamad Miloud, Ahmad Chamseddi Nablusi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

ICTM Taşımacılık Hafriyat Gıda Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ICTM Taşımacılık Hafriyat Gıda Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hakkı Yıldırım, Aynur Savaşcı, Turan Bucak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Agrilion İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agrilion İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ebubekir Akdağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül 2014 tarihinde Üsküdar, Libadiye Caddesi'nde kuruldu.

Hayat Group İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Group İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Abdel Halim, Ahmed Sanbook tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de kuruldu.

Alişan Büyükada İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alişan Büyükada İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Alişan Büyükada, Mahmut Biber, Sedat Cebecioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

BMT İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BMT İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Barış Mert Tanık, Meral Arsoy Gökdemir tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de kuruldu.

Ruble düşüş turizm Haberi

Ruble düşüş turizm

Antalya'da 2014 yılı için hedeflenen rakamlara şimdiden ulaşıldığını anlatan Yusuf Hacısüleyman, “Antalya'ya hava yoluyla Gazipaşa'dan ve Antalya Havalimanı'ndan giriş yapan turist sayısı 12 milyona yaklaştı. Ama kente gelen turist sayısı Antalya ve Gazipaşa havalimanlarından giriş yapan turistle sınırlı değil. Doğrudan Antalya'ya giriş yapanların dışında bir de aktarmalı gelenler var. İstanbul gibi Türkiye'nin diğer illerinden giriş yapan turistler aktarmalı olarak gelip Antalya'da tatil yapıyor. Bu rakamlarla 13 milyonu geçiyoruz. Bu yılki hedefimizi yakalamış oluyoruz" diye konuştu.

RUBLEDEKİ DÜŞÜŞ

Buna karşılık önümüzdeki yılın çok zor olduğunu ve dikkat gerektirdiğini açıklayan Hacısüleyman, şöyle devam etti:

"Çok zor bir yıl bizi bekliyor. Çünkü özellikle birinci pazarımız haline gelen Rusya'daki devalüasyondan dolayı alım gücünde çok ciddi bir düşme var. Sene başında 32 ruble 1 dolara karşılık geliyordu....