04 / 05 / 2024

Ruhi Tuncel aday mı

Ruhi Tuncel aday mı

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Toplantıda belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Arnavutköy Belediye Başkan adayı olan Ruhi Tuncel kimdir?

Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul milletvekili adayı oldu!

Türkiye’nin önde gelen sanayicileri arasında yer alan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Haluk Hasanoğlu, İTO Konut İnşaatı Meclis Üyesi adayı oldu!

Haluk Hasanoğlu, İstanbul Ticaret Odası 45 Numaralı Konut İnşaatı Meslek Grubu Meclis Üyesi adayı oldu.

Tuncel Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuncel Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bilal Gençtürk tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Turgay Tanes: İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday!

İstanbul'un tek başına 80 milyonluk bie ülkenin tüm ekonomik gereksimimlerini karşılayamacağını dile getiren İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday." dedi...

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Başkanı adayı Mustafa Tuna!

Melih Gökçek'in istifası sonrasında boşalan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti, Mustafa Tuna'yı aday olarak gösterdi. 

AK Parti'nin İBB Başkan adayı Mevlüt Uysal!

Kadir Topbaş'ın istifasından sonra boşalan İBB başkanlık koltuğuna kimin geleceği merak konusu. AK Parti başkan adayının Mevlüt Uysal olduğunu açıkladı.

Sinpaş GYO yönetim kurulu üye aday teklifini yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO yönetim kurulu üye aday teklifini yayınladı.

Dikey orman projeleri geleceğin mimarisi olmaya aday!

Mimari projeler tasarımların ötesinde artık ekolojik olma seviyeleriyle de ölçülüyor. Bu kapsamda küçük bir ormanı andıran, yaşayan, nefes alan ve oksijen üreten "dikey orman 99 projeleri geleceğin mimarisi olmaya aday...

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Donald Trump, Konut ve Kentsel Gelişim Bakanı adayını açıkladı!

ABD Başkanlığına seçilen Trump, Konut ve Kentsel Gelişim Bakanlığı için emekli beyin cerrahı Carson'ı aday gösterdi

Trump eski ortağını Hazine Bakanlığına aday gösterdi!

ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump, ABD Hazine Bakanlığına eski Goldman Sachs ortağı Steve Mnuchin'i aday gösterdi.

UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne Türkiye'den 10 aday!

Habertürk Gazetesi yazarı olan Mimar Esin Tümer bugünkü yazısında UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne Türkiye'den aday olan 10 yapıyı anlattı. İşte o yazı...

Donald Trump, Cumhuriyetçilerin nihai başkan adayı oldu!

İş adamı Donald Trump, ABD’de Cumhuriyetçilerin nihai başkan adayı oldu. Trump'ın adaylığı, Ohio eyaletinin Cleveland kentinde devam eden Cumhuriyetçi Parti'nin Ulusal Kongresi'nde bu akşam resmiyet kazandı.

Ruhi Tuncel aday mı Haberi

Ruhi Tuncel aday mı

Ruhi Tuncel kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak 13 saat süren toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Arnavutköy Belediye Başkan adayı Ruhi Tuncel oldu. Peki Ruhi Tuncel kimdir?


Ruhi Tuncel biyografi..

Ruhi Tuncel, 1964 Dursunköy doğumlu. 1984 yılında TransTeknik şirketinde Minolta fotokopi makinesi satış şefliği yaptı. Ruhi Tuncel, 1987 yılında Toprak Holding Kağıt Pazarlama bölümünde satış müdürlüğü yaptı. 


1992 yılında Tuncel Kağıt Pazarlama şirketini kurdu. Kağıt alım satım işleriyle uğraştı. TDH Örgütten sorumlu başkan yardımcısı sonra ilçe sekreteri daha sonrada bana verilen ilçe başkanlığı görevi yaptı.


Ruhi Tuncel, Arnavutköy CHP ilçe başkanlığına üye oldu. 2011 yılında yeni kurulan yönetimde örgütten sorumlu ilçe başkanlığı...