04 / 05 / 2024

Ruhi Yamaner

Ruhi Yamaner

IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yıldırım Akdemir ve Ruhi Yamaner Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 27 milyon TL sermaye ile 21 Ocak'ta Maçka, Maçka Caddesi'nde kuruldu.

Murat Ruhi Çuhadaroğlu kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayii’nde ne iş yapıyor?

Murat Ruhi Çuhadaroğlu hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel koordinatör yardımcısı ve yönetim kurulu başkanı oldu? İş hayatının dışında nelerle ilgileniyor? İşte Türk iş insanı Murat Ruhi Çuhadaroğlu ile ilgili tüm merak edilenler...

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

Öncü 34 İnşaat Nakliye Metal Kauçuk Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Öncü 34 İnşaat Nakliye Metal Kauçuk Ve Elektrik Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Sedat Koryol, Mustafa Doğan, Cengiz Yamaner, Memduh Öztürk, Ekin Özoran, Halil Alper Aköz, Esra Ulcay, Hüseyin Altaş ve Ersin Türk ortaklığında kuruldu.

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Erpolat, Erol Biçer ve Kadir Ruhi Uğur ortaklığında kuruldu.

Omm Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Omm Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Güzelhan Ruhi Toplçuoğlu tarafından kuruldu.

Tarsus OSB'nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ruhi Koçak, Tarsus OSB’nin 1660 dekarlık ilk etap kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını müjdeledi. OSB'nin temelinin Mayıs ayında atılması hedefleniyor...

Yamaner Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yamaner Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yaman tarafından kuruldu.

Antalyalı hayırsever Ruhi Göksoy okul için 3 daire bağışladı!

Antalya'da yaşayan Ruhi Göksoy, isminin bir okula verilmesi karşılığında 3 dairesini Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağışladı. Yapılan bağış için Antalya Valiliği'nde imza töreni düzenlendi.

İsha Metal İnşaat Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsha Metal İnşaat Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruhi Özdemir tarafından Maltepe'de kuruldu. 

Live Walls Görsel Sanat ve Reklam Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Live Walls Görsel Sanat ve Reklam Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Bayrampaşa'da 10 bin TL bedelle Oğuz Yılmaz ve Ruhi Tezgen tarafından kuruldu.

Osmaniye Kadirli Eğitim Vakfı yeni hizmet binası açıldı!

Genel merkezi Ankara olan Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı yeni hizmet binası coşkuyla açıldı. Ankara’da yaşayan Osmaniyelilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen açılışa Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ile Ruhi Ersoy’da katıldı.

Ruhi Yamaner Haberi

Ruhi Yamaner

IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yıldırım Akdemir ve Ruhi Yamaner Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 27 milyon TL sermaye ile 21 Ocak'ta  Maçka, Maçka Caddesi'nde kuruldu. 


IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  adres: Maçka, Maçka Caddesi, Feza Apartmanı...