03 / 05 / 2024

Ruhsatsız hobi bahçesi

Ruhsatsız hobi bahçesi

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde hobi bahçelerine de ilgi arttı. Fiyatları merak edilen hobi bahçeleri 50 bin TL ile 350 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkıyor.

Milli Emlak'tan 17 bin T'ye arsa, 18 bin TL'ye hobi bahçesi almak mümkün! Hem de tam 43 ilde!

Milli Emlak, atıl durumda bulunan hazine arazilerini ekonomiye kazandırmak için 43 ilde yer alan arsaları ve hobi bahçelerini satışa çıkardı. Mülkiyeti hazine adına kayıtlı olan bu arsalar, metrekare fiyatı dahil olmak üzere sadece 17 bin TL'ye, hobi bahçesi ve bağ bahçe olarak kullanılabilecek arsa

Kartal'a 313 bin metrekarelik yeni millet bahçesi geliyor! Bakan Murat Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Kartal'a yeni bir millet bahçesi müjdesi vererek, söz konusu projenin inşaatının 2023 yılında tamamlanacağını söyledi.

TOKİ'den 81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi! Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. İşte Şanlıurfalıların yüzünü güldüren millet bahçesi ile ilgili detaylar...

İstanbul'a bir millet bahçesi daha geliyor! Yeni proje için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Şile Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projenin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Rumelihisarı'na millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rumelihisarı'nda yeni millet bahçesi inşa edecek.

Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Hataylılara millet bahçesi müjdesi! Beklenen proje için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Hataylılara müjde! Yeni millet bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek...

Bayrampaşa Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Sultangazi'deki millet bahçesi yapılacak alanın planları değiştirildi!

TOKİ, Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi’nde inşa edilecek Millet Bahçesi projesinin planlarını hazırladı. 290 bin metrekare büyüklüğündeki alanın 166 bin metrekaresi Millet Bahçesi, 65 bin metrekaresi ise konut olacak.

Karabük'te sosyal konut ve millet bahçesi yatırımları hız kesmiyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük'e toplam büyüklüğü 300 bin metrekare olan 4 millet bahçesi yapılacağına ve 50 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında da 314 konutu şehre kazandıracaklarına dikkat çekti.

Adana Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

İzmir Bergama Millet Bahçesi'ne yargıdan dur kararı!

İzmir’in Bergama ilçesinin Belediye Başkanı Hakan Koştu, Millet Bahçesi hayata geçirileceği sebebiyle 86 iş yerini yıkacağını duyurdu. Mağdur esnaflar çözüm arayışları sonuçsuz kalınca yargıya yoluna gitti. Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Ruhsatsız hobi bahçesi Haberi

Ruhsatsız hobi bahçesi

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde hobi bahçelerine de ilgi katlanarak arttı. Herkes tarafından merak merak konusu olan hobi bahçelerinin fiyatları tapu niteliğine, arsa büyüklüğüne, kooperatif hissesi, arsa hisse tapusu veya müstakil tapulu olması gibi kriterlere göre değişiyor. Hobi bahçelerinde en düşük fiyat 50 bin TL, en yüksek fiyat 350 bin TL olarak belirlendi. Pandemi sürecinde ilginin arttığı hobi bahçelerine en çok ilgi, İstanbul, İzmir ve Ankara'dan geliyor. 

Genel olarak kent merkezinden yaklaşık 30-40 dakika mesafede yer alan ve arsa maliyeti daha düşük alanlarda düzenlenen hobi bahçelerine özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sürecinden sonra ilginin arttığını belirten Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Öyküm Öngiden, “Yeni oluşturulan hobi bahçeleri imarlı/imarsız alanlarda hisseli tapu ile veya bir kooperatif oluşturularak satın...