17 / 05 / 2024

Rukiye Delal

Rukiye Delal

HRD Turizm Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Delal ve Rukiye Delal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Çelikkalp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çelikkalp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Süt ve Rukiye Yüksel ortaklığında kuruldu.

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rukiye Sarıbacak ve Çoşkun Bülbül ortaklığında kuruldu. 

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 400 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Güneş tarafından kuruldu.

Metod Prefabrik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Metod Prefabrik Yapı Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Oral tarafından kuruldu.

Tunato Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tunato Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Topal tarafından kuruldu.

Esas Harita Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Harita Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Kalaycı ve Handan Rukiye Balıoğlu ortaklığında kuruldu.

Zelal Delal İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!    

Zelal Delal İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Dalal Al Jundi tarafından kuruldu.    

Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen annesine ev aldı!

Tek parmakla 144 sayfalık kitap yazan Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen'in azmi başarıya dönüştü. Bir ömür kendisine bakan annesine ev almak isteyen Rukiye'nin hayali gerçek oldu.

İsis Organizasyon Turizm Gıda Kozmetik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsis Organizasyon Turizm Gıda Kozmetik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye  Ayanoğlu tarafından kuruldu. 

Akçağ Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akçağ Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Akdaş ve Yusuf Akdaş ortaklığında kuruldu. 

Avila Yapı İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Avila Yapı İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gül Kınay ve Rukiye Yüksel ortaklığında kuruldu. 

BMB Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BMB Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi Rukiye Aktaş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Büyükçekmece karma projelerle öne çıkıyor!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Özel Projeler Değerleme Departmanı Değerleme Uzmanı Delal Ekinci Büyükçekmece bölgesini analiz etti. Ekinci, Büyükçekmece'nin önümüzdeki senelerde İstanbul’un yeni gelişen ve talep gören bölgelerinden biri olacağını belirtti.

Rukiye Delal Haberi

Rukiye Delal


HRD Turizm Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Delal ve Rukiye Delal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 11 Mart'ta kurulan HRD Turizm Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


HRD Turizm Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Taşdelen Mahallesi, Yaprak Sokak, Emek Apartmanı, No:6...