12 / 05 / 2024

Rumeli Han A Curio Collection By Hilton Hotel mi olacak

Rumeli Han A Curio Collection By Hilton Hotel mi olacak

İstanbul’un en bakımsız, karışık ama içine girince her haliyle bir şekilde insanı yakalayan, terasıyla etkileyen binalarından biri Rumeli Han renove edilecek ve 2017’de ‘Rumeli Han, A Curio Collection By Hilton Hotel’ olarak açılacak.

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi! Detaylar açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışma yaşamı ve ev kadınlarına emeklilik hakkında bir müjde verdi. Erdoğan, ev hanımlarına emeklilik fırsatının detaylarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Tarihi Leman Esma Kasay Han 229 milyon liraya satılığa çıkarıldı

Osmanlı’da saray doktorluğu yapan Nuri Kenan Paşa tarafından inşa ettirilen ve o dönem muayenehane olarak kullanılan Leman Esma Kasay Han 229 milyon liraya satılığa çıkarıldı. Aynı han için geçtiğimiz yıl da 120 milyon lira fiyat biçilmişti.

HAN Spaces yeni ofisini Piyalepaşa İstanbul'da açtı!

HAN Spaces'in Piyalepaşa İstanbul’daki 2750 metrekare büyüklüğünde ve 5 katlı yeni binası düzenlenen açılış töreniyle açıldı. İşte detaylar...

Pera GYO, 6. Vakıf Han'ı devretti!

Pera GYO, 6. Vakıf Han'a ilişkin kira sözleşmesini 18 Ağustos 2021 tarihi itibariyle tüm hak ve borçları ile Ermet İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye devretti. 

Özcan Kaçar'dan Manisa Kırkağaç'taki Kurşuncu Hanı'nın kiraya verilmesine tepki!

Manisa Kırkağaç Belediyesi Kurşuncu Hanı'nda restore edilen iki binadan birini toplam 3 bin 900 TL'ye vatandaşa, diğerini de 525 TL'ye AKP’ye kiraladı.

Tarihi Leman Esma Kasay Han 120 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Sultanahmet'te yer alan Tarihi Leman Esma Kasay Han 120 milyon TL'ye satışa sunuldu...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne?

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında hayata geçirilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu...

Bursa Belediyesi'ne Koza Han’ı koruma çağrısı!

Bursa’da UNESCO Dünya Miras Listesi’nde olan Koza Han’ın avlusuna yapılan kesme taş döşeme inşaatı tepkiler üzerine durduruldu. Mimar Seda Özen Bilgili, sökülen taşların da Han'ın özgün taşları olmadığını belirtirken belediyeye tarihi yapının korunması çağrısı yaptı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Ekim 2021'de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada inşası devam eden Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler hattının Ekim 2021'de hizmete açılacağını açıkladı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Temmuz’da açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşaatı durdurulan Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Temmuz'da hizmete açılacak.

Cansuyu Derneği, Kamerunlu öğrenciler için Abdulhamid Han Okulu'nu açtı!

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Türkiye'den toplanan bağışlarla Kamerun'un Garoua kentinde inşa edilen Abdulhamid Han Okulu, törenle hizmete açıldı

Çorum’daki Veli Paşa Hanı restore ediliyor!

Çorum'da, Osmanlı İmparatorluğu döneminde inşa edilen 154 yıllık Veli Paşa Hanı'nda restorasyon çalışmaları devam ediyor.

Tokat'taki tarihi Paşa Han 6.5 milyon TL'ye satılıyor!

Tokat'ta, Sultan 1'inci Mahmut döneminde 1752'de inşa ettirlen Paşa Han, sahibi Hamdullah Suphi Efeli (40) tarafından internetten 6,5 milyon liraya satılığa çıkarıldı.

Rumeli Han A Curio Collection By Hilton Hotel mi olacak Haberi

Rumeli Han A Curio Collection By Hilton Hotel mi olacak

İstanbul’un en bakımsız, karışık ama içine girince her haliyle bir şekilde insanı yakalayan, terasıyla etkileyen binalarından biri Rumeli Han. Batum'da Türkiye’de var olan 34 Hilton ve alt markasına, 10 yıl içinde 10 tane daha ekleneceği muhabbeti dönerken edindik bu bilgiyi. Anlaşmalar yapılmış, han renove edilecek ve 2017’de ‘Rumeli Han, A Curio Collection By Hilton Hotel’ olarak açılacak. Curio bir alt marka; yine üst segment ama özellikle Almanya’nın Reichshof Oteli’nde olduğu gibi tarihi doku korunup yenilenerek hizmete...