18 / 07 / 2024

Rumeli Han kapatılıyor mu

Rumeli Han kapatılıyor mu

Aydınlık gazetesinin haberine göreİstiklal Caddesi Olivya Han'daki "Ikincikat Tiyatro" ve Rumeli Han'da bulunan "Oyuncular Kahvesi Tiyatrosu", bina sahiplerinin yapmak istediği otel projesi için bulundukları binadan çıkartılıyor.

İzmir Konak'taki tarihi bina 35 milyon dolara satılıyor!

İzmir'in tarihi hanlarının en büyüklerinden biri olan Konak'taki Büyük Kardiçalı Han'ı 35 milyon dolara satılıyor.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

 Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Bir çamaşır makinesinden en çok beklenen geniş çamaşır alanıdır. Electrolüx size istenilen alanı sağlar ve ev hanımlarını mutlu eder. Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için her sene gerçekleştirilen indirim kampanyası yarın başlıyor.

Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Nisan 2023 fiyat listesi

Bir fritözde pişirme kalitesi kadar süresi de önemlidir, Ev hanımlarına Xiaomi Smartmi Airfryer ile hem kalite hem tasarruf sunuluyor. Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Mi Robot en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot, Maksimum güce taktığınızda bile, gürültü yavaşça arka planda kaybeden özelliğe sahip Robot süpürge ev hanımlarının vaz geçilmezi olacak Peki Xiaomi Mi Robot uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Regal markası beyaz eşya alanında kendini kanıtlamış bir fiyat performans ürünüdür. Fiyatından daha büyük hizmet sunan Regal'i kullanan ev hanımları çok iyi bilir.Sizde az fiyata büyük hizmet isterseniz haberimizden faydalanabilirsiniz. Regal Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları

Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makineleri ev hanımlarının sağ kolu en büyük yardımcısı ve evlerin olmazsa olmazıdır. Her ev hanımı en iyisini ve az sorun çıkaran çamaşır makinesi ister. Samsun bu noktada ihtiyaca cevap vermiş gibi görünüyor.  Peki Samsung çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Regal Çamaşır Makinesi Mart ayı için fiyatları hanımların gündeminde. En ucuza nereden nasıl ararım diye araştırma yapılıyor. Sitemizden en uygun fiyatlı olanı bulabilirsiniz. Peki Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

 Bosch Bulaşık Makinesi özellikleri ve yapısı itibari ile evlerin ve hanımların vazgeçilmezi oluyor. Çalışma verimi Şubat ayı için fiyat araştırmasına neden oldu.  Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

Ev hanımlarının beklediği 2000 TL destek verilmeye başlıyor! İşte şartlar

Ev hanımlarının beklediği devlet desteği sonunda yapılmaya başlıyor. 2000 TL tutarındaki nakit yardımdan faydalanmak için ev hanımları gerekli şartları merak ediyor.

 Ev hanımları, müjde… Bu para sizin!  Başvuranın hesabına 7 bin lira yatırılıyor…

Düzenli bir gelir olmamasının sıkıntısını yaşayan ev hanımlarına devlet büyük bir imkân sağlıyor.  Ev ve çocuklarla ilgilenme zorunluluğu nedeniyle çalışma imkanı bulamamış, bir geliri olmayan ev kadınlarına yönelik başlatılan destek ödemesinden yararlanmak için başvurunuzu mutlaka yapın. Peki ev ka

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri bir evi en büyük yardım sağlayan beyaz eşyası. Regal markası da fiyat performans olarak ön planda tutuluyor. Regal Bulaşık Makinesi hayat kolaylaştırmak için tasarlanmış. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Rumeli Han kapatılıyor mu Haberi

Rumeli Han kapatılıyor mu


2 ayrı tiyatro, 2 ayrı bina sahibi tarafından otel yapılacağı gerekçesiyle boşaltılıyor. İstiklal Caddesi Olivya Han'daki "Ikincikat Tiyatro" ve Rumeli Han'da bulunan "Oyuncular Kahvesi Tiyatrosu", bina sahiplerinin yapmak istediği otel projesi için bulundukları binadan çıkartılıyor. Ikincikat Tıyatro'dan Sami Berat Marçalı ve Oyuncular Kahvesi'nden Selma Koksal durumla ilgili açıklamalarda bulundu. 


'Güle güle İkincikat-istiklal. 

Seni çok sevdik' Ikincikat Tiyatro'dan Sami Berat Marçalı, 1 yıldan fazla süredir her an çıkarılma korkusuyla çalıştıklarım belirtti: İstiklal Caddesi'nin artık nadir dokunulmamış mekânlarından olan tarihi Olivya Han'da faaliyet gösteriyorduk. Alt katmda Barcelona Pastanesi bulunmaktaydı. Bu mekân, zaten binanın ortaklarına aitti. 

Geçtiğimiz sezon sokaklara sandalye, masa koyma yasağı geldikten sonra restoranın kazancı düşmüş olacak ki kapattılar. Belki de zarar etmeye başladılar, o kadarım bilmiyorum. Fakat restoranın kapanması bizi diken üstünde...