05 / 05 / 2024

RUMELİSİAD Konağı nerede yapılacak

RUMELİSİAD Konağı nerede yapılacak

RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer, Nilüfer'de yapılacak RUMELİSİAD Konağı ile ilgili tüm işlemlerin tamamlandığını, önümüzdeki ay temelinin atılarak kısa sürede açılışının da yapılacağı müjdesini verdi.

Kira sözleşmesi nasıl yapılır?

Mülk kiralama için kiracı ve mülk sahibi arasında yazılı bir kira sözleşmesi yapılmalıdır. Peki, kira sözleşmesi nasıl yapılır? Kira sözleşmesi icin ne gerekli? Ev kira sözleşmesi nerede yapılır? Resmi kira sözleşmesi nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi olan Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, nerede doğdu? Hangi bölümde okudu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Ahmet Süleyman Karakaya ile ilgili merak edilen her şey...

15 Mayıs az önce deprem mi oldu? Son dakika olan depremlere nereden bakılır? İşte Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

15 Mayıs az önce nerede deprem oldu? Bugün deprem mi oldu? Son dakika depremlere nereden bakılır? Bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 15 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremlere dair ayrıntılar!

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

Temizlik artık robotlardan soruluyor! Peki en uygun fiyatlı robot süpürgeler nerede satılıyor? İşte 5 Ocak fiyat listesi

Son dönemde popüler olan, bir çok kişi tarafından tercih edilen robot süpürgeler hangi fiyata satılıyor? İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bırakın o evi temizlesin! İşte en uygun robot süpürgeler ve 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

En uygun fiyatlı robot süpürgeleri nerede satılıyor? Robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

En ucuz Dyson dikey süpürge nerede satılıyor? İşte o adresler! Dyson 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

Temizlik yapmayı sevenlerin son dönemdeki gözdesi haline gelen Dyson dikey süpürgenin en ucuz nerelerde satıldığı sizler için araştırdık. Diğer dikey süpürgelere göre birçok üstün özelliği olan Dyson süpürgenin en ucuz satıldığı yerlerin 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

Altın indirim günleri başladı! Altın indirim çadırı nerede? İşte 2022 Altın indirim çadırı!

13.Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadır günleri başladı. Vatandaşlar ise altın indirim çadırı nerede? sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki 2022 altın indirim çadırı nerede?

Bu fiyatlara dikkat! En ucuz Xiaomi Mi robot süpürge nerede satılıyor bulduk! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Xiaomi Mi robot süpürgenin piyasadaki en ucuzunu bulduk ve liste haline getirdik. Evlerimizde yeni yardırıcımız olan robot süpürgeler en çok araştırılan akıllı ev teknolojilerinden biri haline geldi.  İşte, en ucuz Xiaomi Mi robot süpürge 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Piyasanın en ucuz Samsung süpürgesini arıyorsanız, işte o adresler! 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

Samsung’un ürettiği elektrikli süpürgeler uygun fiyatlarıyla çok seviliyor. Samsung’un içine teknoloji kattığı toz torbasız elektrikli süpürgeler en uygun fiyatla haberimizde sizi bekliyor. En uygun fiyatlı Samsung süpürgelere nerede satılır arıyorsanız işte 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dolarda kıyamet tarihi açıklamasından sonra TÜSİAD'dan 'patlama' uyarısı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun geçtiğimiz Cuma günü 'finansal piyasayaları destekleyici' diyerek aldığı kararlar sonrası doların seyri ve bundan sonra varacağı yer hakkında TÜSİAD'dan sürpriz bir çıkış geldi.

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'dan faiz ve enflasyın uyarısı: Muazzam dönemin sonu geldi

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye ve dünya ekonomisinin geldiği nokta ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'de enflasyon dünyadaki seviyenin katbekat üstünde diyen Turan, "14 yıllık para politikası dönemi kapanıyor" uyarısı yaptı.

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

RUMELİSİAD Konağı nerede yapılacak Haberi

RUMELİSİAD Konağı nerede yapılacak

RUMELİSİAD, üyeleriyle iftar yemeğinde buluştu. Almira Otel'de gerçekleştirilen organizasyonda konuşan RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer, Nilüfer'de yapılacak RUMELİSİAD Konağı ile ilgili tüm işlemlerin tamamlandığını, önümüzdeki ay temelinin atılarak kısa sürede açılışının da yapılacağı müjdesini verdi. 


Bura...