04 / 05 / 2024

Rumıt İnşaat adres

Rumıt İnşaat adres

Rumıt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Mobilya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Okan tarafından kuruldu.

Rumıt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Mobilya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rumıt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Mobilya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Okan tarafından kuruldu.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Atabey Plastik Geri Dönüşüm Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabey Plastik Geri Dönüşüm Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Umut Demircan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir'den aldığı ihaleler TBMM'de!

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı ihaleler meclis gündemine taşındı. Konu hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Azam Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kasaplar Çarşısı Sokak'ta kuruldu.

Arviga Mühendislik Ölçüm Muayene Denetim Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arviga Mühendislik Ölçüm Muayene Denetim Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Ergün tarafından 16 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Sultangazi, Zübeyde Hanım Mahallesi'nde kuruldu.

Emka Taahhüt İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emka Taahhüt İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Emre Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Yediemirler Sokak'ta kuruldu.

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Sağlam tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Arnavutköy, Adımköy Mahallesi'nde kuruldu.

Ulaş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gündoğan tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Kemal Sunal Sokak Semerkand Sitesi'nde kuruldu.

Özkılıç Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkılıç Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Özkılıç tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Orkide Sokak'ta kuruldu.

Arsen Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsen Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ramazan Diril Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Solmaz Polat Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Kandemir Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kandemir Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ziya Kandemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Akzambak Sokak'ta kuruldu.

Asia Proje Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asia Proje Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Durmuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Üsküdar, Çeçen Sokak, A.Acıbadem Sitesi, Kent Etabı Kent Kule'de kuruldu.

Rumıt İnşaat adres Haberi

Rumıt İnşaat adres

Rumıt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Mobilya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Okan tarafından kuruldu.

Rumıt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Mobilya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi konusu:

İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...