15 / 05 / 2024

rus model

rus model

RUS model Tatiana Likhina, kazandığı parayı gayrimenkule yatıran ünlülerden! Rusya dışında gayrimenkul almak isteyen model, son dönemde vatandaşlarının bu konuda tercih ettiği Antalya'ya göz dikti.

İnşaat şirketi Rus model Viki Odintcova'ya dava açacak!

Rus model Viki Odintcova'nın Dubai'de gökdelenin tepesine çıkıp çektirdiği fotoğraf gündem oldu. Gökdelenin sahibi olan Cayan Group olayla ilgili açıklama yaptı.

Rus model Viki'ye inşaat şirketi dava açacak!

Rus model Viki Odintcova Dubai'de gökdelenin tepesinde hiçbir güvenlik önlemi almadan çektirdiği fotoğraflardan dolayı davalık olacak.

Çamlıca Camisi Türkiye'ye model olacak!

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ünal, İstanbul'da yapımı süren Çamlıca Camisi model alınarak ülkenin birçok köşesine de bu mimaride camiler yapılabileceğini söyledi.

Azerbaycan TOKİ'yi model aldı!

TOKİ model alarak, Azerbaycan Konut ve İnşaat Yapım Kamu İdaresi'ni kurdu. Turan, "TOKİ modelini öğrenmek ve uygulamak isteyen ülkelere tecrübelerimizi ve finansman modelimizi aktarıyoruz." dedi.

Tarlabaşı 360 model anlamında Türkiye'de bir ilk!

Çalık Gayrimenkul kentsel dönüşümün tecrübesini yaşadı. 10 senelik zorlu bir sürecin ardından Tarlabaşı 360 projesini tamamlamaya artık çok yakın. Feyzullah Yetgin, projenin kapsam, ölçek ve model anlamında Türkiye'de bir ilk olduğunu söylüyor.

Rus şirketler Türkiye'de gayrimenkul ağırlıklı şirket kuruyor!

Rus şirket girişi sürüyor Uçak krizi sonrası Türk şirketleri Rusya'da sıkıntı yaşarken Rus şirketleri Türkiye'ye girişe devam ediyor. Yılın ilk 2 ayında Rusya sermayeli 24 yeni şirket kuruldu.

Rus Credit Europa Bank satışa çıkarıldı!

Ankara ile Moskova arasındaki siyasi gerginliğin bu satışa neden olduğunu yazan Rus Kommersant gazetesi, Crediteuropa Bank'ı başka Türk sermayeli şirketlerin de takip edebileceğini yazdı.

Rus şirket, izin verilirse bin Türk işçiyi çalıştırmak istiyor!

Rusya'da yapılması planlanan 2018 FIFA Dünya Kupası için tesis ve stat inşa eden Rus şirketi, izin verildiği takdirde bin Türk işçiyi istihdam etmek istiyor.

Rus hükümeti, Türk inşaat şirketlerine yönelik tasarı hazırladı!

Adı açıklanmayan resmi bir Rus yetkilisine dayandırılan bilgiye göre Türk inşaat şirketleri ancak Ruslarla ortak şirket kurup, bu şirkette en fazla yüzde 25 hissedar olarak faaliyetlerini yürütebilecekler.

Antalya'daki Ruslar evlerini kalıcı Rus vatandaşlarına satıyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, "Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinin Antalya'da yaşayan Rus vatandaşlarını çok fazla kaygılandırmadığını söyledi.

Osmanlı Halk Pazarı Selçuklu ya da Rus pazarı modelinde yapılacak!

Geçtiğimiz hafta sonu elektrik kontağından çıkan yangında kül olan Osmanlı Halk Pazarı'nın yeni projesi ya Selçuklu ya da Rus pazarı modelinde yapılacak.

Kahramanmaraş model şehir olacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Ünal: "Selçuklu ile Osmanlı mirasını barındıran kültür turizminin önemli merkezlerinden Kahramanmaraş, kendi kimliğini bulduğunda model şehir olacak" dedi.

Kadir Topbaş'a Model Gençlik Şehri ödülü!

New York’ta Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma zirvesine katılan Başkan Kadir Topbaş, BM Gençlik ve Çocuk Ana Çalışma Grubu ile Habitat Programı tarafından ‘Model Gençlik Şehri’ ödülüne layık görüldü.

rus model Haberi

rus model
RUS model Tatiana Likhina, kazandığı parayı gayrimenkule yatıran ünlülerden! Rusya dışında gayrimenkul almak isteyen seksi model, son dönemde vatandaşlarının bu konuda tercih ettiği Antalya'ya göz dikti! Eşten dosttan Antalya hakkında bilgi alan Tatiana'nın, tatillerini geçireceği bir villa almak istediği belirtiliyor. Güzel mankenin bu yaz Antalya'ya gelip, hem tatil yapacağı, hem de araştırma yapacağı öne...