05 / 05 / 2024

Rus turistler tatilde ne bekliyor

Rus turistler tatilde ne bekliyor

Araştırmaya katılan ülkeler arasında “her şey dâhil”e en çok ilgi gösteren ülke Rusya oldu Rus turistlerin yaklaşık yarısının, her şey dahil (all inclusive) sistemini iyi bir tatil için en önemli kriter olarak gördükleri ortaya çıktı.

Arap turistler Doğu Karadeniz'de konut yatırımı yapıyor!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "Arap turistlerin Doğu Karadeniz'e ilgisi sürüyor. Arap turistler yaklaşık 100 bin dolar ödeyip konut yatırımı yapıyor." dedi.

Rus pilotun ailesine ev teklifi gündemde!

Rus uçağı pilotunun ailesine ev verme teklifi ardından MHP'nin kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk ettiği Antalya'nın Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Rus pilot, Antalya Kemer'deki ev teklifini reddetti!

24 Kasım'da düşürülen Rus savaş uçağı pilotunun ailesine Kemer'de ev vermeyi teklif eden Antalya'nın Kemer İlçe Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP’den ihraç istemiyle disipline sevk edildi. Rus pilotun ailesi ise Kemer'de ev teklifini reddetti.

Antalya Kemer Belediyesi'nden Rus pilotun ailesine ev!

Antalya'nın Kemer Belediyesi, düşürülen Rus uçağı pilotunun ailesine ev verecek. Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül, Rus pilotun ailesine ev verme isteklerini Rusya'nın Antalya Başkonsolosluğu'na iletti.

Kemer'de düşürülen Rus uçağı pilotu Oleg Peşkov'un ailesine ev verilecek!

Antalya Kemer Belediyesi, düşürülen Rus uçağı pilotu Oleg Peşkov'un ailesine ev verecek. işte haberin ayrıntıları...

Türkler Rusya'da yeni inşaat ihaleleri alabilecek!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün ekonomik ilişkilerin tekrar normale dönmesi için hükümetine talimat verdi. Türk iş dünyası temsilcileri, “Rus turistler tekrar Türkiye’ye gelecek, inşaat sektörü yeni ihaleler alabilecek " gibi yorumlar yaptı.

Rus şirketler Türkiye'de gayrimenkul ağırlıklı şirket kuruyor!

Rus şirket girişi sürüyor Uçak krizi sonrası Türk şirketleri Rusya'da sıkıntı yaşarken Rus şirketleri Türkiye'ye girişe devam ediyor. Yılın ilk 2 ayında Rusya sermayeli 24 yeni şirket kuruldu.

Rus Credit Europa Bank satışa çıkarıldı!

Ankara ile Moskova arasındaki siyasi gerginliğin bu satışa neden olduğunu yazan Rus Kommersant gazetesi, Crediteuropa Bank'ı başka Türk sermayeli şirketlerin de takip edebileceğini yazdı.

Rus şirket, izin verilirse bin Türk işçiyi çalıştırmak istiyor!

Rusya'da yapılması planlanan 2018 FIFA Dünya Kupası için tesis ve stat inşa eden Rus şirketi, izin verildiği takdirde bin Türk işçiyi istihdam etmek istiyor.

Vialand Rami 15 tatilde açık mı?

İstanbul Avrupa yakası Eyüp'te hayata geçirilen Vialand 15 tatilde açık mı, Vialand sömestr tatilinde açık mı, işte Vialand Rami 15 tatilde açık mı sorusunun yanıtı...

Rus hükümeti, Türk inşaat şirketlerine yönelik tasarı hazırladı!

Adı açıklanmayan resmi bir Rus yetkilisine dayandırılan bilgiye göre Türk inşaat şirketleri ancak Ruslarla ortak şirket kurup, bu şirkette en fazla yüzde 25 hissedar olarak faaliyetlerini yürütebilecekler.

Antalya'daki Ruslar evlerini kalıcı Rus vatandaşlarına satıyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, "Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinin Antalya'da yaşayan Rus vatandaşlarını çok fazla kaygılandırmadığını söyledi.

Osmanlı Halk Pazarı Selçuklu ya da Rus pazarı modelinde yapılacak!

Geçtiğimiz hafta sonu elektrik kontağından çıkan yangında kül olan Osmanlı Halk Pazarı'nın yeni projesi ya Selçuklu ya da Rus pazarı modelinde yapılacak.

Rus turistler tatilde ne bekliyor Haberi

Rus turistler tatilde ne bekliyor


Rus turistlerin yaklaşık yarısının, her şey dahil (all inclusive) sistemini iyi bir tatil için en önemli kriter olarak gördükleri ortaya çıktı. 


“İyi bir tatilin olmazsa olmazı sizce nedir” sorusu yöneltilen Rus tatilcilerin yüzde 44’ü “her şey dâhil” seçeneğini işaretledi. Bu soruya cevap veren Rus turistlerin yüzde 39’u eğlenceyi, yüzde 36'sı yeni insanlarla tanışmayı ve yüzde 23’ü alışverişi seçti. Katılımcılar, sadece rahatlama (yüzde 54) ve iyi hizmet (yüzde 47) imkânlarını sınırsız ve lezzetli yiyecek ve içeceklerin önüne koydu. Araştırmaya katılan ülkeler arasında “her şey dâhil”e en çok ilgi gösteren ülke Rusya oldu. Eski kıtanın birçok temsilcisi tek başına gezmeyi tercih ettiğini ve farklı kriterlere önem verdiğini belirtti. Rusya, ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Hollanda, Danimarka, İsveç, Norveç ve Finlandiya olmak...