14 / 05 / 2024

rus yatırımcı maslak 1453

rus yatırımcı maslak 1453

RUSYA inşaat sektörünün önde gelen yatırımcıları dün Ağaoğlu Maslak 1453 projesini inceledi. Projenin satış ofisi ve örnek daireleri gezen heyete Ağaoğlu Maslak 1453 Proje Müdürü Metin Ardalı'dan proje hakkında teknik bilgiler edindi.

Konutta en uzun kriz! Artık yabancı yatırımcı ile mülteci ayırt edilmeli!

Türkiye'den ev alan Rus vatandaşlarının sayısı yüzde 88 düştü. Alanya inşaat ve emlak sektörü temsilcileri, krizin büyüyerek sürdüğüne vurgu yaptı ve artık yabancı yatırımcı ile mültecinin ayırt edilmesi gerektiğini söyledi.

Rusya ve Ukrayna'daki yatırımcıların yeni adresi Türkiye'deki gayrimenkuller!

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı askeri harekattan sonra Avrupa ülkeleri Rusya'ya karşı yaptırımlar uygulamaya başladı. Yaşanan gelişmelerin ardından Rus yatırımcılar birikimlerini Türkiye’deki gayrimenkule yatırmak için sıraya girdi. İşte ayrıntılar...

Rus yatırımcılardan Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcıların Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcıları Maraş'a yöneldi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) hükümetinin Kapalı Maraş’ın açılması için çalışmalara başlaması Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcılarını bölgeye yöneltti.

Konut yatırımcıları yön değiştirdi!

Konut yatırımcıları yön değiştirmeye başladı. Yatırımcılar İstanbul Zincirlikuyu-Büyükdere Caddesi'nden Seyrantepe-Maslak- Ayazağa-Basın Ekspres yolu ve Bağcılar bölgesine yöneldi.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu, ‘Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor’dedi

Körfez yatırımcısının Türkiye ilgisi sürüyor!

Körfez Bölgesi'nin önemli yatırımcılarından olan Al Muhaidib Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib, Maslak 1453'teki yatırımlarını görmek ve planlama yapmak için projenin şantiyesini ziyaret etti.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu “Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor” dedi.

Körfez yatırımcısının Türkiye'ye ilgisi sürüyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Muhaidip, Maslak 1453’teki yatırımlarını yerinde inceledi.

Türkiye yabancı gayrimenkul yatırımcılarının takibinde!

Realty Port, Dubai Cityscape Fuarında yatırımcılarıyla buluştu. Fuarda Türk Gayrimenkul Şirketlerinin yoğunluğu dikkat çekti. Realty Port standı, Birleşik Arap Emirlikleri ve Rus gayrimenkul yatırımcılarının ilgisiyle karşılaştı

Körfezli yatırımcılar 250 milyon dolarlık rezervasyon yaptı!

Cityscape Fuarı’nda Körfez yatırımcısının gözü Türk firmaların projelerindeydi. Körfez yatırımcısının bir günde yaptığı 200 milyon dolarlık rezervasyon, İstanbul’da satışa dönecek. Ağaoğlu ise 67 milyon dolara Maslak 1453’ün bir kulesini sattı.

Akkuyu ve Sinop Nükleer Santralları'na Ortadoğu'dan yatırımcı bekleniyor!

Rus ve Japon yatırımcıların ortak olduğu Akkuyu ve Sinop Nükleer Santralları'na Ortadoğu'dan yoğun ilgi geliyor.Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Körfez Bölgesi'nden yatırımcılarla ortaklık için görüşmeler var" diye konuştu.

Rus yatırımcılar Ağaoğlu Maslak 1453'ü ziyaret etti!

Rusya Gayrimenkul Geliştiricileri ve Yöneticileri Derneği (RGMD) üyeleri, yerli ve yabancı, seçkin markalara ev sahipliği yapacak olan Ağaoğlu Maslak 1453’ü gezdi. Rus yatırımcılar Türkiye’de ve Rusya’da ortak yatırım olanaklarını değerlendirecek.

rus yatırımcı maslak 1453 Haberi

rus yatırımcı maslak 1453

RUSYA inşaat sektörünün önde gelen yatırımcıları dün Ağaoğlu Maslak 1453 projesini inceledi. Projenin satış ofisi ve örnek daireleri gezen heyete Ağaoğlu Maslak 1453 Proje Müdürü Metin Ardalı'dan proje hakkında teknik bilgiler edindi. Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ile Rusya Gayrimenkul Geliştiricileri ve Yöneticileri Derneği (RGMD) arasında imzalanan işbirliği sözleşmesi çerçevesinde ortak projeler geliştirmek hedefleniyor. Bu kapsamda Türkiye'ye gelen Rus yatırımcılar ortak yatırım olanaklarım değerlendireceklerini...