17 / 05 / 2024

Ruşen Mete Akyüz kimdir

Ruşen Mete Akyüz kimdir

Yabancı yatırımcıların Türkiye için çok önemli olduğunu söyleyen Tümyapı Yönetim Kurulu Üyesi Ruşen Mete Akyüz, yabancı yatırımcılara sağlanan avantajların devam etmesi gerektiğini söyledi.

Yatırımla en çok göç alan ülkeler belli oldu! Vatandaşlık ve oturum için konut yatırımcılarının gözü o ülkelerde!

Yatırım Göç Programları 2024 raporu belli oldu. Rapora göre yatırımla en çok göz edilen ülkeler açıklandı. Malta, küresel vatandaşlık programlarında üst üste dokuzuncu yılında liderliğini koruyor. 

Kiracı mağduru ünlü doktor isyan etti: Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!" diyerek isyan etti. İşte Dağıstan Ayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Aky Dekor İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Dekor İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli Ali Akyüz tarafından kuruldu.

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz kariyerine ne zaman başladı?

Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Agah Ruşen Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Ruşen Çetin'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Ruşen Çetin'in  hayatına dair merak edilenler.

Alper Akyüz Kimdir?

Alper Akyüz kimdir? Alper Akyüz’ün mesleği nedir? Alper Akyüz nereden mezundur? İşte detaylar!

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akyüz taarfından kuruldu.

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

En trendler arasında yer alan renkli taşlı yüzükler ne kadar? Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ın en trend yüzükleri arasında yer alan ve büyük beğeni toplayan renkli taşlı yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. İşte Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi.

Baget yüzüklerde dev fırsat! Işıl ışıl yüzükler 842 liradan başlıyor! 5 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi 

Baget yüzüklerin son zamanların en trend yüzükleri arasında yer alıyor. Sembolgold bu nadide yüzüklerde dev fırsat başladı. Işıl ışıl yüzükler 842 liradan başlıyor! 5 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi...

Son gelişmeler ışığında EYT'de en çok merak edilen 10 soru ve yanıtı

Dünya Gazetesi Yazarı Celal Özcan, son açıklamalar ışığında EYT'de netleşen konuları göz önünde bulundurarak EYT'de merak edilen detayları 10 soruda bir araya getirdi. İşte en çok merak edilenler ve yanıtları...

Ruşen Mete Akyüz kimdir Haberi

Ruşen Mete Akyüz kimdir

Kağıthane Cendere'de hayata geçirilen Porta Vadi projesinin lansmanı bugün Four Seasons Bosphorus'ta gerçekleşti. Toplantıya Tümyapı Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Savcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ruşen Mete Akyüz, Şenol Kaya ve Uygar Kahaoğlu katıldı.


Toplantıda konuşan Tümyapı Yönetim Kurulu Üyesi Ruşen Mete Akyüz, yabancı yatırımcıların Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi. Yüksek KDV oranlarına da değinen Akyüz, "İstanbul bir marka şehir, yabancı yatırımcının da ilgisi var. O yatırımın içeriye akması için yabancı yatırımcılara sağlanan avantajlar devam etmeli." dedi.


KDV avantajı, vatandaşlık hakkı gibi avantajların yabancı yatırımcıyı ülkeye çektiğini dile getiren Akyüz, kurdaki hareketliliğinde de yabancıları cezbettiğini belirtti.

Porta Vadi

Konut, ofis ve mağaza karmasından meydana gelen Porta Vadi projesi 4 blok halinde yükseliyor. 1 bloğun ofis, kalan 3 bloğun ise ofis olarak tasarlandığı...