17 / 05 / 2024

Ruslar evlerini mi satıyor

Ruslar evlerini mi satıyor

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, "Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinin Antalya'da yaşayan Rus vatandaşlarını çok fazla kaygılandırmadığını söyledi.

Kiracısını evden çıkarana 3 yıl sınırlama geliyor! Ev sahipleri evlerini kiraya verebilecekler mi?

Ev sahiplerinin kiracılarını bazı sebeplerden dolayı evden çıkarmaları durumunda üç yıl sınırlama uygulaması yapılıyor. Bu şekilde bir uygulama yapan ev sahipleri 3 yıl boyunca evlerini kiraya veremiyorlar. İşte ayrıntılar...

TOKİ konutları kiraya verilebilir mi? 

TOKİ'nin hayata geçirdiği konutların hak sahipleri için düzenlenen çekilişler devam ediyor. TOKİ'den konut sahibi olanlar evlerini kiraya verebilir mi? 

Ruslar evlerini kiraya verip Türkiye'ye gelecek!

2018 Dünya Kupası, Rusya'da oynanacak. Maçlar 14 Haziran'da başlayacak. Kalabalıkta kalmak istemeyen Ruslar ise evlerini kiraya verip Türkiye'ye gelecek...

Birden fazla evi olan kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir mi?

Kentsel dönüşümde evlerini anlaşma yolu ile tahliye eden hak sahiplerine kira yardımı ve kredi desteği gibi finansal yardımlar yapılıyor. Peki, birden fazla evi olan kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir mi?

Antalya'daki Ruslar evlerini kalıcı Rus vatandaşlarına satıyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, "Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinin Antalya'da yaşayan Rus vatandaşlarını çok fazla kaygılandırmadığını söyledi.

Ruslar Türkiye'den ev almaya devam ediyor mu?

Rusya Eğitim Kültür ve İşbirliği Derneği Başkanı Rimma Rizayeva,"Rusya ile Türkiye arasında dostluk olmalı. Gerginliğin hiçbir ülkeye faydası yok. Türkiye’den ev alan Ruslar da var. Onlar henüz evlerini satmadı." dedi.

Akkuyu Nükleer Santral projesi iptal edilir mi?

Suriye sınırında, Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürülmesiyle iki konu hararetle kamuoyunda tartışıldı. Ruslar doğalgazımızı keser mi? Akkuyu Nükleer Santral Projesi iptal edilir mi?

Krizdeki Ruslar ev sattı, Antalya emlak sektörü darda!

Rusya ekonomisindeki kriz, turizm ve gıda sektörlerinin ardından inşaat sektörünü de vurdu. Antalya’da Ruslar’a yönelik konut satışı düştü, bazı Rus işadamları evlerini satıp Rusya'ya döndü.

Sergey Volchenkov: Ruslar Antalya'daki evlerini satıp borçlarını ödeyebilme derdinde!

Ülkelerindeki krizden etkilenen borçlu Ruslar, bunu ödeyebilmek için Antalya'daki evlerini satışa çıkarmaya başladı. Antalya'da ağırlıklı olarak Ruslarla çalışan emlak firmasının ortaklarından Ukraynalı Sergey Volchenko açıkladı.

Ruslar evlerini satıyor!

Ukraynalı Sergey Volchenkov, Rusya' daki politikalardan dolayı büyük bir kriz yaşandığını söyledi. Ülkelerindeki krizden etkilenen borçlu Ruslar, bunu ödeyebilmek için Antalya'daki evlerini satışa çıkarmaya başladı.

Ruslar Antalya'daki evlerini satmaya başladı!

Ülkelerindeki krizden etkilenen borçlu Ruslar, bunu ödeyebilmek için Antalya’daki evlerini satışa çıkarmaya başladı. Antalya'da emlakçılık yapan Ruslar, burada daha önce ev sattıkları vatandaşlarının aldıkları evlerini satmaya hazırlandıklarını söylüyor..

Yatırım için ev mi dükkan mı?

Birikiminizi gayrimenkule yapmaya karar verdiniz. Peki ya konut mu ticari ünite mi daha karlı? İşte gayrimenkul yatırımcılarının bu soruya verdikleri yanıt...Kararı siz verin...

Mütekabiliyet sonrası bu yıl en çok gayrimenkulü Ruslar aldı!

Mütekabiliyet Yasası ile birlikte Türkiye'de yabancıya konut satışı ikiye katlandı. Artış gösteren satış sürecine göre geçen yıl Türkiye'den en çok konut alanlar İngilizler iken bu yıl en çok gayrimenkul alanlar Ruslar oldu...

Ruslar evlerini mi satıyor Haberi

Ruslar evlerini mi satıyor

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, 

"Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinin Antalya'da yaşayan Rus vatandaşlarını çok fazla kaygılandırmadığını söyledi. Karataş, Antalya'da mülklerini satışa çıkaran Rus vatandaşlarının evlerini Antalya'da kalıcı olan Rus vatandaşlarının satın aldığını belirtti. 


Türkiye ile Rusya arasında yaşanan kriz nedeni Antalya'da yaşayan Rusların konutların satışa çıkardıklan söylentileri arttı. Bu konuda Akdeniz GERÇEK'e konuşan Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, "Kimi Rus vatandaşların dairelerini satmak istediklerine ilişkin duyumlar alıyoruz. Ama bu daireleri Rus vatandaşların aldığını da görüyoruz. Yani Ruslar mülklerini birbirlerine satıyorlar"dedi. İnşaat sektörü olarak 2016 yılından beklentilerinin iyi yönde olacağını söyleyen Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili Deniz Karataş "Rusya ile yaşanan sıkıntı sektörümüzü muhakkak etkileyecektir. Ancak...