30 / 07 / 2024

Russell Brand ingiltere kulübe

Russell Brand ingiltere kulübe

'Para beni hiç ilgilendirmiyor" diye konuşan aktör Russell Brand, İngiltere'nin en pahalı sayfiye yerlerinden birinde satın aldığı evine bir yüzme havuzu ve bir de sinema salonu yaptırmak için kesenin ağzını açtı.

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Brand Vadi İstanbul'da hemen teslim villalar yüzde 50 peşinatla!

Brand Vadi İstanbul'da yer alan villalar hemen teslim fırsatıyla satılıyor. Projede yer alan villalar için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar vadelendirilebiliyor. 

Brand Atakent 2 satışta! Yaşam Mart 2024'te başlıyor!

EMS Yapı tarafından inşa edilen Brand Atakent 1 ve Brand Atakent 2 konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Russell Hobbs 28250-56 Retro Red Espresso Makinesi’nin fiyatı Hepsiburada’da resmen dibi gördü!

Hem retro modasını takip eden hem de kahve tiryakisi olanlara Hepsiburada ve Russell Hobbs’tan sevindirecek bir haber geldi. Hepsiburada, Russell Hobbs 28250-56 Retro Red Espresso Makinesi’ni 9 taksit ve alışveriş kredisi seçenekleriyle satışa çıkardı.

Brand İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brand İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Ebadollahı Noudeh ve Morteza Jozebaratı ortaklığında kuruldu.

Russell'in retro kırmızı ürünleri en ucuz nerede? 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak ürünlerinde tasarımlarıyla öne çıkan Russell'in ürünlerini en ucuza nerede bulabileceğinize baktık. Retro Kırmızı seçenekler şöyle... 

Brand Danışmanlık Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Brand Danışmanlık Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Güler tarafından kuruldu.

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  200 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Erdem Özlem Urbay  ve Tolga Ok tarafından kuruldu.

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

EMS YAPI tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Brand İstanbul Park projesine yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Brand İstanbul Park projesi 1 yılda yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladı.

Brand Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brand Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

LG Brand Shop Bursa'da açıldı!

LG Electronics, Bursa CarrefourSA Alışveriş Merkezi'nde LG Brand Shop açarak Bursalıları premium ürünleriyle bir araya getirdi...

Brand İnşaat Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!    

Brand İnşaat Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Özkan tarafından kuruldu. 

Brand İstanbul: EMS Yapı Beylikdüzü projesinin ismi belli oldu!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerinde EMS Yapı tarafından yapılacak proje Brand İstanbul ismi ile yükselecek. Projede teslimler 2021 Mayıs'ta yapılacak...

Russell Brand ingiltere kulübe Haberi

Russell Brand ingiltere kulübe

Kendisini "antikapitalist" diye tanımlayan ancak başkaları tarafından da "kendine özgü devrimci" olarak nitelendirilen 40 yaşındaki Brand, Oxfordshire'da Thames nehri kıyısındaki bu sayfiye evini 3.3 milyon sterlin ödeyerek satın aldı.



Şimdi yedi yatak odalı evinde yaptıracağı yenileme işlemleri için ise 1.1 milyon dolar ödeyecek. 



Parayla ilişkileri ikiyüzlü bulunan ve bu yüzden çok eleştirilen Russell Brand paranın kendisini hiç ilgilendirmediğini, eğer imkanı olsa Kraliyet ailesine ait olan Windsor Sarayı'nı fakir ailelerin kullanımına açmak istediğini söylemişti. 



Brand ünlü şarkıcı Katy Perry ile kısa süreli bir evlilik...