30 / 06 / 2024

Rusya 2016da hangi sektörlerde bütçe kısıtlamasına gidecek

Rusya 2016da hangi sektörlerde bütçe kısıtlamasına gidecek

Uluslararası uzmanlar, Rus hükümetinin bütçesini dengelemek için sosyal harcamaları kısıp askeri harcamaları artırmasının sürdürülemez bir politika olduğu ve halkın bu konuda er ya da geç tepki göstereceği konusunda birleşiyor.

Rusya'nın ticari emlak kralları belli oldu: Bakın listede hangi Türk şirketi var!

Forbes'in Rusça versiyonu, 2024 yılında yapılan "Rusya'nın ticari emlak kralları" araştırmasının merakla beklenen sonuçlarını yayınladı. Yayımlanan sonuçlara göre Enka, uzun zamandır sürdürdüğü başarısını devam ederek, bu defa listede 5. sırada yer aldı.

Yatırımcılar dikkat! Rusya'nın hangi şehirlerinden konut almak en kolay?

Rusya'da yapılan yeni bir araştırma şehirleri yeni konut edinme kolaylığına göre sıraladı. Peki Rusya'nın hangi şehirlerinden konut almak en kolay?

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Lisa K. King kimdir? Ford Otosan’da hangi görevleri üstlendi?

Lisa K. King  nerede okudu? Rusya’da ne iş yaptı? Ford Otosan’da hangi alanda çalışıyor? İşte Lisa K. King’in hayatı...

Ayçiçek yağı hangi markette kaç lira? İşte Migros ve a101 Ayçiçek yağı fiyat listesi!

Geçen hafta Rusya Ukrayna savaşı sebebiyle Türkiye’nin Ayçiçek yağı ihracatının olumsuz etkileneceği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Peki Ayçiçek yağı fiyatları ne oldu? Ayçiçek yağı hangi markette kaç lira? İşte Migros ve a101 Ayçiçek yağı fiyat listesi!

Rusya'da ev fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Emlak acentesi TsİAN Rusya'da ev fiyatlarının en hızlı artış gösterdiği şehirleri açıkladı. 2021 yılının ilk altı aylında ülkede fiyatların en hızlı yükseldiği şehir yüzde 39,2'lik oranla İrkutsk olarak kaydedildi.

Rusya'nın hangi bölgesinde kiralar Moskova'yla yarışıyor?

Yamalo-Nenets, Rusya'nın Kuzey Kutbu'na sınır, doğal kaynak zengini bölgelerden olarak dikkat çekiyor. Bölgede barınma masrafları ülke genelinden daha fazla. Kiralar Moskova ile yarışıyor.

Rusya'da konut fiyatları en çok hangi bölgede arttı?

Rusya'da emlak sektörü hareketleniyor. Yeni Moskova'da ev fiyatları 20 milyon ruble (268 bin dolar) barajını geçti.

Rusya'da konut fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Rusya’da konut fiyatlarındaki kısa süreli durgunluk yerini artışa bıraktı. Konut fiyatlarının en fazla arttığı yerlerin başında St.Petersburg yer alıyor.

Rusya'da en fazla konut nerede yapıldı?

Rusya’da kişi başına düşen konut inşaat alanının hangi bölgelerde daha yoğun olduğuna dair Tsian emlak şirketi resmi verileri araştırdı. Araştırma sonuçlarına göre, ilk sırada Leningrad ili yer alıyor...

Rusya'da hangi Türk inşaat firmaları çalışmaya devam edecek?

Rus basını çalışmasına izin verilecek Türk inşaatçıları açıkladı. Buna göre, listede Enka, IC Ictas, Renaissance Construction, Ant Yapı dışında sadece Moskova’da değil diğer bölgelerde de faaliyet gösteren Mebe ve Odak Group gibi şirketler de yer alıyor.

Hangi tadilatlar için belediyeye başvurulmalıdır?

Hangi tadilatlar için belediyeye başvurulmalıdır detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Ant Yapı Rusya'da 2,24 milyar dolarlık 22 proje yapıyor!

Ant Hill Rezidans projesiyle tanınan Ant Yapı Rusya'da 2,24 milyar dolarlık 22 gökdelen inşa ediyor

Rusya 2016da hangi sektörlerde bütçe kısıtlamasına gidecek Haberi

Rusya 2016da hangi sektörlerde bütçe kısıtlamasına gidecek

Uluslararası uzmanlar, Rus hükümetinin bütçesini dengelemek için sosyal harcamaları kısıp askeri harcamaları artırmasının sürdürülemez bir politika olduğu ve halkın bu konuda er ya da geç tepki göstereceği konusunda birleşiyor.


Londra merkezli düşünce kuruluşu Chatham House’un Rusya ve Avrasya Programı Araştırma Görevlisi John Lough, Rusya’nın askeri harcamalarını artırırken, sağlık ve eğitim bütçelerini kıstığını, bu politikanın sürdürülemez olduğunu belirtti.


Lough, bu politikanın er ya da geç Rusya’da protestolara neden olacağını, bu durumun Rusya’nın şoklara göğüs germe konusundaki yetersizliğini ortaya koyacağını savundu.


Türkiye’ye yönelik yaptırımlarının Rusya’daki tabloyu daha da kötüleştireceğine işaret eden Lough, “Çünkü bu tarz kararlar Rusya’daki vatandaşların cebini yakıyor” dedi.


"Kırım’ın Ötesinde: Yeni Rusya İmparatorluğu" kitabının yazarı Agnia Grigas da, yürütülen  politikadan en çok zararı Rus vatandaşlarının gördüğünün altını çizerek, “Rus halkının yaşam standartlarındaki...