03 / 05 / 2024

rusya 2018 Dünya Kupası

rusya 2018 Dünya Kupası

Rusya, 2018’de Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor. Moskova’da Mosbuild fuarında yeni ürünlerini sergileyen Türkiye’nin önde gelen iskele kalıp üreticilerinden Urtim de pastadan pay almak istiyor..

Rusya Merkez Bankası faiz oranını artırdı!

Rusya Merkez Bankası, Aralık 2018’den bu yana ilk kez politika faiz oranını artırarak yüzde 4,5'e yükseltti.

Türk müteahhitler yurt dışında 19.9 milyar dolarlık iş üstlendi!

İlişkilerin normalleşmesinin ardından Rusya, 2018 yılında yurtdışı müteahhitlik hizmetlerimizde pazar sıralamasında lider konumuna geri döndü. Türk müteahhitler 2018 yılında yurtdışında 19.9 milyar dolarlık iş üstlendi. 

Rusya'da konut kredisi kullanımı rekoru kırıldı!

Rusya konut kredisi kullanımında yeni bir rekor kırdı. 2018’de kredi kullanımı bir önceki yıla oranla iki katına çıktı…

Akkuyu’nun inşaatı 2018’de başlayacak!

Dünya Petrol Kongresi İstanbul'da gerçekleşti. Kongrede konuşan Rusya Enerji Bakanı Aleksander Novak, Akkuyu nükleer santralinin inşaatını 2018'de başlayacağını söyledi.

Rusya’daki SEC Aquarelle AVM'yi ESTA inşa edecek!

IMMOCHAN, Rusya’da gerçekleştirdiği SEC Aquarelle isimli AVM projesiyle 120 milyon dolarlık yatırım yapmayı hedefliyor. AVM projesini, ESTA Construction inşa edecek ve projeyi 2018 yılında tamamlayacak.

Rusya'nın 2 stadı, 2018 Dünya Kupası'na yetişmeyecek!

Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 2018 Dünya Kupası'nda iki stadın planlanandan daha geç hazır hale getirileceği duyuruldu.

Rusya, Nizhniy Novgorod ve Volgograd Stadı'nı yetiştiremeyecek!

Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 2018 Dünya Kupası'nda iki stadın planlanandan daha geç bir tarihe hazır hale getirileceği duyuruldu.

Ant Yapı Rusya’da yeni projeye başlıyor!

Toplam 610 konutluk proje olan Ant Yapı Rusya projesi 2018 yılının Mayıs ayında tamamlayacak. Proje 113 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek.

Rusya'da Türk inşaat firmalarıyla yapılan anlaşmalar iptal edilmeyecek!

Rusya'da yapılacak 2018 Dünya Futbol Şampiyonası'nın altyapı hazırlıkları için Türk inşaat firmalarıyla imzalanmış olan anlaşmaların iptal edilmeyeceği açıklandı.Bakan, "İmzalanmış sözleşmelerin sonlandırılacağını sanmıyorum" dedi.

URTİM Rusya'da 10 milyar dolarlık projelere talip!

Rusya, 2018 yılında düzenlenecek FIFA Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor Türkiye'nin lider iskele kalıp üreticilerinden URTIM bu büyük pastadan pay almaya çalışacak.

Türk firmaları, Rusya'da stadyum inşaatlarından pay almak istiyor!

Rusya, 2018 yılında düzenlenecek FIFA Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin lider iskele kalıp üreticilerinden URTİM bu büyük pastadan pay almaya çalışacak.

Rusya'da Dünya Kupası için 12 stadyum inşa edilecek!

Rusya, 2018’de Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor. Moskova’da Mosbuild fuarında yeni ürünlerini sergileyen Türkiye’nin önde gelen iskele kalıp üreticilerinden Urtim de pastadan pay almak istiyor..

Türk firmaları Rusya'ya göz dikti!

Rusya, 2018 FIFA Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin lider iskele kalıp üreticilerinden URTİM bu büyük pastadan pay almaya çalışacak.

rusya 2018 Dünya Kupası Haberi

rusya 2018 Dünya Kupası

Moskova’da Mosbuild fuarında yeni ürünlerini sergileyen Türkiye’nin önde gelen iskele kalıp üreticilerinden Urtim’in patronu Serdar Urfalılar, bu pastadan pay almak için kolları sıvadıklarını söyledi. Krize rağmen Rusya pazarına olan inançlarının devam ettiğini ifade eden Urfalılar, “Rusya’ya yönelik ABD ve Avrupa Birliği’nin uyguladığı yaptırımların pazara olumsuz etkileri görülecek. Ama işler bir iki yıla düzelir” dedi.


12 yeni stad yapılacak

Rusya’nın Dünya Kupası için önemli yatırımlara imza atacağını dile getiren Urfalılar şunları söyledi:

“Rusya 12 stadyum için 10 milyar dolar yatırım yapacak. Bu konuda çok tecrübeli bir firmayız. 35 yıldır Türkiye ve dünyada birçok büyük stadyum inşa ettik. Türkmenistan Olimpiyat Köyü, Sivas Stadyumu, Libya 28 Mart Stadyumu, Güngören ve Vodafone Beşiktaş Arena Stadyumları’nın inşaatlarında kalıp ve iskelelerimizle yer...