09 / 05 / 2024

rusya altın tuğla ödülleri

rusya altın tuğla ödülleri

Birçok sektördeki başarısını ticari gayrimenkul alanında da sürdüren 20 yıldan uzun bir süredir Rusya’da pek çok sektörde faaliyet gösteren Rönesans Holding, bu ülkede, gayrimenkul alanındaki iki büyük ödülün sahibi oldu.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 15 gram Ajda bilezik ne kadar? 15 Nisan 2024 bilezik fiyatları

Ortadoğu'daki yükselen gerilimden dolayı yatırımcılar güvenli liman altına yöneldi. Altın fiyatları yükselişe geçerken altın bilezik fiyatları resmen uçtu. 15 gram Ajda bilezik ne kadar? 15 Nisan 2024 bilezik fiyatları.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya rekorla başladı. Altın, haftanın ilk işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2,484 lira olurken, 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart 2024 altın bilezik fiyatları.

Yatırımcılar borsada altın sertifikasına saldırdı: Gram altın karşısında yüzde 17 primlendi! Mantıklı yatırım mı?

Altın sertifikası ile spot gram altın yatırımına ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Ekonomist İris Cibre, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda altın sertifikası ile spot gram altını karşılaştırdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yurt dışından gayrimenkul almayı düşünenler dikkat! Portekiz, 'altın vize'  uygulamasında kuralları sıkılaştırdı!

Avrupa'nın en batı ülkesi olan Portekiz, pek çok kişinin gündeminde yer alan altın vize uygulamasında kuralları sıkılaştırdı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

2023'ün son günü gram altın 2 bin 54 lira! Altın yeni yıla rekorla giriyor! 31 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, 2023'ün son günü  yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 54 lira olurken yeni yıla rekorla giriş yapıyor. Peki çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli altın bugün ne kadar oldu? İşte 31 Aralık 2023 Pazar altın fiyatları.

Altın fiyatları uçtu! Altın almak isteyenler hemen bu rakamlara bakın! 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının belli olması ile beraber yükselişe geçti. Dolar aşağı yönlü hareket ederken, altın fiyatları resmen uçtu. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları.

Altın bilezik fiyatları dibe vurdu! Fiyatları görenler kuyumculara koştu! İşte 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarındaki düşüş haftanın ikinci işlem gününde devam ediyor. Ons altın 1828 dolara gerilerken altın bilezik fiyatları dibe vurdu. Bilezik fiyatlarını gören kuyumculara koştu. 3 Ekim Salı altın bilezik fiyatları ne kadar? İşte 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları...

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara koştu! 15 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları 

Bugün altın fiyatları, Fed faiz kararı sonrasında güne düşüşle başladı. Bilezik fiyatları da düşüşe geçerken fiyatları gören yatırımcılar kuyumculara koştu. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları.

Altın rekora koşuyor! Gram altın atağa geçti! Çeyrek altın uçtu! 5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altıun fiyatları haftanın ilk işlem gününde  yukarı yönlü başladı. Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın rekora koşuyor. Gram altın atağa geçerken çeyrek altın uçtu. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Altın bilezik fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları görenler kuyumculara koştu! 2 Haziran altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde düşüşe geçti. Ons altın bugün 1971 dolara kadar gerilerken altın bilezik fiyatları yerle bir oldu. Bu rakamları görenler kuyumculara koştu! 2 Haziran altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları uçtu! Bilezik almak isteyenlerin cebi yanacak! 31 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Gram altın bugün yeni rekora imza attı. Altın fiyatlarındaki yükseliş dedema ederken altın bilezik fiyatları resmen uçtu.  Bilezik almak isteyenlerin cebi yanacak! 31 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

Bankalar çılgına döndü... Bu bankadan tek tuşla 2 bin 500 TL kazanacaksınız

Temmuz ayındaki zamdan önce müşterilerini kendi bünyelerine çekmek isteyen bankalar kampanyalar konusunda gaza bastı. En son Fibabanka tarafından yeni kampanya duyuruldu. Banka tarafından tek tuşla 2 bin 500 TL kazanmanın detaylarına yer verildi.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 15 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

Seçim sonrası yükselişe geçen altın fiyatları milyonlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Gram altın 1500 TL'yi geçerken 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu. 15 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

rusya altın tuğla ödülleri Haberi

rusya altın tuğla ödülleri

Müteahhitlik sektörü başta olmak üzere birçok sektördeki başarısını ticari gayrimenkul alanında da sürdüren Rönesans, Rusya’nın en önemli ödüllerinden Commercial Real Estate Federal Awards (Ticari Gayrimenkul Federal Ödülleri) kapsamında, hem ‘Yılın Yatırımcısı Ödülü’ne hem de ‘Yılın En İyi AVM’si kategorilerinde Altın Tuğla Ödülü’ne layık görüldü.


Rusya’da faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörünün yerli – yabancı en büyük yatırımcılarının ve geliştirdikleri projelerin 13 ayrı kategoride değerlendirildiği Commercial Real Estate Federal Ödülleri 2003 yılından bu yana gerçekleştiriliyor. CRE Federal Ödüllerinin 11’incisi bu yıl 24-26 Haziran tarihleri arasında Sochi’de düzenlendi.


Rusya’nın 31 şehrinden, aralarında; yatırımcılar, yöneticiler, işadamları, mimarlar ve mühendislerin bulunduğu sektör profesyonellerinin oy kullandığı CRE Federal Ödüllerinde Rönesans Holding’e bağlı olarak Rusya’daki gayrimenkul geliştirme faaliyetlerini yürüten şirketi Renaissance Development’ın, yatırımları ve projeleri değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda şirket...