13 / 05 / 2024

rusya Elite Group ofisi

rusya Elite Group ofisi

Türk Elite Group Şirketler topluluğu, Rusya’nın başkenti Moskova’da ofis açtı. açılış törenine, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Elite Group Şirketler topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Görücü de katıldı...

Elite Internatıonal Group Restaurant Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elite Internatıonal Group Restaurant Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Numan Ünvan tarafından kuruldu.

Elite Engineering Group İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Engineering Group İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Alı Raouf Alı Alı tarafından kuruldu.

Rusya'da ticari gayrimenkullerin metrekare fiyatları ne kadar?

Rusya’da yeni yılda da ticari emlak sektöründe daralma devam ediyor. Watcom Group şirketi, Rusya'daki ticari gayrimenkullerin metrekare fiyatlarını açıkladı...

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

Elite Group Emlak Eğitim Sağlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Group Emlak Eğitim Sağlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sabrı Massad Shalaby ve Mahmoud Sabrı mosaad İbahim ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ulak Group lansman ve fuar turunu tamamladı!

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Ulak Group Gayrimenkul lansman ve fuar turunu tamamladı!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Elite World Oteller Zinciri 3 yılda 4 otel açacak!

Elite World Oteller Zinciri’nin Genel Müdürü Şınık, “3 yıl içerisinde dört yeni otel açmayı planlayan ve geçtiğimiz yıl Rusya St. Petersburg’da iki arazi almış olan bir zincir olarak Rusya’nın bu yatırım girdilerini gözardı edeceğini sanmıyoruz” dedi.

Elite World Grup St. Petersburg’da otel açacak!

Elite World Grup, Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 2018 Dünya Kupası öncesi St. Petersburg’da otel açmaya hazırlanıyor. Şehirde iki otel açacak olan grubun yatırımları 140 milyon euroyu bulacak.

Elite World 5 yeni otel açacak!

Elite World oteller zinciri, önümüzdeki dört yılda Marmaris, İstanbul Basm Ekspres Yolu, Maltepe'nin yanı sıra Rusya St. Petersburg'da iki otel olmak üzere beş yeni oteli hizmete sokarak, toplam otel sayısını dokuza çıkaracak.

Pekintaş Rusya'ya panel yatırımı yapacak!

Yenilenebilir enerjide teşvikleri artıran Rusya'ya Türkiye'den güneş paneli yatırımı gidiyor. Pekintaş, Çinli Amur ve Alman Schmid Group'u da yanına alarak Rusya'da panel yatırımı için düğmeye bastı

Elite Turizm, Rusya'ya açılıyor!

Bir süre önce Florya'da Elite World Business otelini 60 milyon dolarlık yatırımla hizmete açarak İstanbul'daki 4-5 yıldızlı otel sayısını 3'e çıkaran Elite Turizm, Rusya'ya açılıyor.

Elite Turizm, Rusya'da 80 milyon dolarlık yatırımla otel yapacak!

Elite Turizm, Rusya'ya açılıyor. 2016'da hizmete girecek St. Petersburg oteline 80 milyon dolarlık yatırım yapılacak. Otelciliğe Van'da 230 odalı 5 yıldızlı otel kurarak başlayan grup, 5 yıl içinde otel sayısını 8'e çıkarmayı hedefliyor.

rusya Elite Group ofisi Haberi

rusya Elite Group ofisi


Türk Elite Group Şirketler topluluğu, Rusya’nın başkenti Moskova’da ofis açtı. Grand Setun Plaza’da hizmete giren ofisin açılış törenine, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Elite Group Şirketler topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Görücü, Elite Group Rusya Temsilcisi Okan Dikici, konuk Türk ve Rus işadamları katıldı. 


Törende Rusya Türkiye İşadamları Derneği (RUTİD) temsilcileri, derneğin üyesi Elite Group şirketine plaket sunarak onurlandırdı. 


Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) konuşan Elite Group Şirketler topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Görücü, Türk-Rus ekonomik ilişkilerinin arttığına işaret ederek insani ve kültürel ilişkilerin de giderek geliştiğini ifade etti. Görücü, “Şirketler topluluğumuz inşaat, gayrimenkul, emlak ve turizm alanlarında faaliyet gösteriyor. Alanya’da Elite Life, Club Elite Country, Elite Residence, Elite Beach Resort ve Elite Tower gibi önemli projeleri gerçekleştirdik. Neden Moskova’da...