03 / 05 / 2024

rusyada da mağazsı bulunan doors gorup

rusyada da mağazsı bulunan doors gorup

Doğuş Holding bünyesinde yer alan İstanbul Doors Group 5 yıl içinde 150 restoran açmayı hedefliyor. ..

Blackspade 18'inci mağazasını Vadi istanbul'da hizmete açtı!

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, Vadi istanbul'da mağaza açtı...

Louis Vuitton Bodrum'da mağaza açıyor!

Louis Vuitton Türkiye'deki İstanbul Nişantaşı, İstinyepark, Zorlu Center ve Emaar Square Mall mağazalarından sonra Bodrum'da da mağaza açıyor.

Les Benjamins Avrupa ve Amerika'da mağaza açacak!

Sokak giyim markası Les Benjamins, iki yıl içerisinde Berlin, New York ve Los Angeles'ta da yeni mağaza açılışları gerçekleştirecek. 

Art Design, Hollanda'da mağaza açacak!

Türkiye’de kişiye özel mobilya kavramını başlatan Art Design, 2021'in ilk çeyreğinde Hollanda’da ilk yurt dışı mağazasını açmaya ve yeni bir marka kurmaya hazırlanıyor.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika'da mağaza açacak!

Bir süre önce Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da yeni mağazalar açan Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika mağazalarını devreye alacak.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika’da mağaza açacak!

Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da açtığı mağazalarıyla hedef büyüten Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika’da yeni mağazalar açacak.

Doğtaş, Londra’da mağaza açtı!

28 ülkede 400’e yakın mağazayla tüketicilerinin hizmetine açan Doğtaş Kelebek Grubu’nun lokomotif markası Doğtaş, İngiltere’nin başkenti Londra’da yeni mağazasını faaliyete geçirdi. 

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

FLO Kenya’da mağaza açacak!

FLO Mağazacılık, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. Yurt dışında da mağaza ağını genişletmeyi amaçlayan FLO, daha önce olmayan Kenya pazarına girdi.

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

Paşabahçe Riyad'da mağaza açtı! 

Paşabahçe yurtdışı mağazacılık girişimlerini devam ettiriyor. Paşabahçe Riyad'da yeni bir mağaza açtı. 

Louis Vuitton, Emaar Square Mall'da mağaza açacak!

2010'dan bu yana Bağdat Caddesi'nde bulunan Louis Vuitton da ayrılık hazırlıkları yapıyormuş. Türkiye'de dört mağazayla faaliyet gösteren markanın yeni adresi, yine dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan Emaar Square Mall olacakmış...

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

rusyada da mağazsı bulunan doors gorup Haberi

rusyada da mağazsı bulunan doors gorup

Türkiye’nin yanı sıra İngiltere, Azerbaycan ve Rusya’da restoranları bulunan, D.ream’in ortak olduğu İstanbul Doors Group önümüzdeki günlerde Rusya ve İngiltere’de yeni mağaza açmaya hazırlanıyor. Almanya'da da mağaza açmayı planlayan şirket, 5 yıl içinde 150 restoran açmayı...